Terveyslautakunta valitsi työntekijöitä

Terveyskeskuksen avosairaanhoidon osastonhoitajan virka on vapautunut irtisanoutumisen vuoksi. Avoinna ollutta virkaa haki kaikkiaan kahdeksan henkilöä, joista viisi täytti pätevyysvaatimukset, heistä neljää haastateltiin.

Haastattelijat esittivät virkaan valittavaksi terveystieteiden maisteri Tanja Pajusta ja lautakunta oli samaa mieltä.


Hammashoitajan vakinaiseen työsuhteeseen, jonka sijoituspaikka on Taivassalon terveysasema, tuli kuusi hakemusta. Kaikki hakijat täyttivät kelpoisuusehdot. Kaksi hakijoista haastateltiin ja haastattelijat esittivät valittavaksi Maria Huuskosen, joka on toiminut määräaikaisena hammashoitajana.

Lautakunta valitsi Huuskosen yksimielisesti, työsuhde täytetään 1.4 alkaen.


Lautakunta täytti myös terveyskeskusavustajan vakinaisen työsuhteen. Hakijoita oli 21, joista neljä kutsuttiin haastatteluun. Haastattelijat esittivät valittavaksi Satu Käyhköä ja lautakunta oli yksimielisesti samaa mieltä.


Lautakunta hyväksyi myös kuluvan vuoden käyttösuunnitelman. Sen mukaan kuntakohtaiset maksut yhteistyöalueen kunnilta ovat seuraavat: Uusikaupunki 11,2 miljoonaa euroa, Vehmaa 2,3 miljoonaa, Pyhäranta 1,5 miljoonaa, Taivassalo 1,5 miljoonaa ja Kustavi 820 000 euroa.

Käyttösuunnitelman laatimista ovat vaikeuttaneet mm. terveyskeskuksen tilanne ja lopullisesti tilanteen toivotaan selviävän kevään aikana.