ParSport upotti UJK:n nousuhaaveet lopullisesti

Lauantain masentava kotitappio KJK:lle taisi vaikuttaa vielä sunnuntain vieraspelissä Paraisilla. Lokakuussa UJK niputti ParSportin Paraisilla 7-1 ja tammikuun alussa kotona 4-0, mutta tänään UJK:lta peli ei sujunut ja ParSport nappasi suurinumeroisen voiton lukemin 10-5.

UJK sai matkaan vain kymmenen kenttäpelaajaa, mutta alku lähti ihan hyvin käyntiin. UJK sai rankkarin kolmannella minuutilla. Se tosin epäonnistui, mutta pari minuuttia myöhemmin Otto Kuusio avasi pelin maalit. ParSport tuli kuitenkin nopeasti tasoihin ja erän loppupuolella siirtyi johtoon, josta ei sitten enää luopunutkaan.

Toisessa erässä peli alkoi ratketa. ParSport teki neljä maalia, UJK:n ainoan teki ylivoimalla Markus Saarinen.


Päätöserään UJK vaihtoi maaliin Jari Puomisen, joka viime aikoina on kunnostautunut pääasiassa joukkueen huoltajana.

UJK saikin viimeisessä erässä hieman pelistä kiinni, mutta kotijoukkueen johto oli jo liian suuri. Simeon Virtanen, Ville Laurell ja Miro Aarras osuivat mutta kotijoukkue vastasi samalla mitalla. Kotijoukkue sai lopussa jäähyn ja UJK yritti ilman maalivahtia, mutta se kostautui ja omissa kolisi.

Päätöserän kotijoukkue voitti lopulta 4-3 ja niin päädyttiin loppunumeroihin 10-5.


Tulos merkitsi käytännössä UJK:n nousuhaaveiden haihtumista. UJK on jäljellä enää kaksi peliä, nousukarsintaan menossa oleva KJK on kolme pistettä edellä ja sillä on myös yksi peli enemmän jäljellä.

UJK pelaa 22.2 Forssassa ja päättää kauden kotona 24.2 LuKia vastaan.


Artikkelikuva: Otto Kuusio aloitti maalien teon Paraisilla, mutta lopulta kotijoukkue murskasi UJK:n.