UJK:n kiekkonaisille pisteet Salosta

UJK:n naiset kohtasivat päivän ottelussa lohkon viimeisenä majailevan SaloHT:n Salossa. UJK meni kolme kertaa johtoon, kaksi kertaa kotijoukkue tuli tasoihin, mutta ei kolmatta. Loppunumerot siis UJK:lle 3-2.

UJK:n osalta peli alkoi ongelmallisesti, sillä neljän minuutin kohdalla ensimmäistä peliään UJK:ssa pelannut Nea Aitta sai vitosen laitataklauksesta ja päälle pelirangaistuksen.

Kotijoukkue ei kyennyt kuitenkaan etsikkoaikaansa käyttämään, mutta ei UJK:nkaan ylivoimapeli toiminut loppuerän kahdessa ylivoimatilanteessa.


Toisen erän alussa UJK pääsi kolmannen kerran ylivoimalle, mutta sekin kului ilman maalia. Puolisen minuuttia jäähyn jälkeen Hanna Mäkinen onnistui viemään UJK:n johtoon.

Erän ja ottelun puolivälissä Salo tasoitti, mutta erän lopulla Veera Lindroth vei UJK uudelleen johtoon, maalin syöttäjinä Carolina Grönroos ja Ronja Kaupinsalo.


Päätöserän kuudennella minuutilla kotijoukkue tasoitti. UJK otti saman tien aikalisän ja punoi juonia voittomaalin tekoon.

Paikka tuli erän puolivälin jälkeen, kun kotijoukkueelle vihellettiin kakkonen. Nyt ylivoima toimi ja Saara Siivonen teki voittomaalin ajassa 52:05 Sanni Grönroosin ja Veera Siivosen toimiessa syöttäjinä.

Peli ei kuitenkaan ollut ohi. UJK sai kakkosen 55. minuutilla, mutta alivoima toimi. Salo otti aikalisän ja lopussa maalivahdin pois, mutta ei kyennyt tasoitusmaalin tekoon.


UJK varmisteli voitolla lohkon kakkospaikkaa, ykköseen EKS:ään on matkaa neljä pistettä, kolmantena oleva Rockets on kolmen pisteen päässä takana.

UJK:lla on jäljellä vielä kolme peliä. 3.3 tulee PaRa Uuteenkaupunkiin, 9.3 SaloHT ja päätöspelissä 10.3 UJK kohtaa Rocketsin Loimaalla.


Artikkelikuva: Saara Siivonen teki UJK:n voittomaalin Salossa, kuva tammikuun PaRa-ottelusta.