Shadows varmisti nelosdivaripaikan kotiturnauksessa

Salibandyn nelosdivarissa pelattiin tänään turnaus Pohitullissa. Isäntäjoukkue SBT Shadows avasi päivän voitolla, mutta päivän toisessa pelissä tuli tappio. Voiton tuomat kaksi sarjapistettä riittivät kuitenkin varmistamaan nelosen sarjapaikan ensi kaudeksikin. Sarjaa on jäljellä vielä yksi turnaus eli kaksi peliä.

Päivän avauspelissä Shadows kohtasi euralaisen HUPAn. Lokakuussa Sahdows voitti 2-1. Voitto tuli nytkin ja vähän selvemmin lukemin eli 5-3.

HUPA teki avausmaalin, mutta Eetu Suomela tasoitti mukavasti 13 sekuntia ennen erätaukoa. Toisessa erässä Henry Rinnemaa vei Shadowsin johtoon, mutta HUPA tasoitti ylivoimalla.

Henry Rinnemaan erän toisella Shadows pääsi uudelleen johtoon ja jälleen mukavasti 20 sekuntia ennen erätaukoa Tomi Mikkonen vei Shadowsin kahden maalin johtoon.

Miika Virtasen kaukoveto upposi päätöserän alussa ja peli oli muutenkin hyvin Shadowsin hallussa. HUPA teki erän lopulla kavennuksen, sen jälkeen Shadows sai rankkarin. Marko Hyökyvirta harhautti jo HUPAN maalivahdin hyvin ulos mutta osui tolppaan. Lopussa HUPA otti hetkeksi maalivahdin pois, mutta Shadows rauhoitti pelin ja piti helposti johtonsa.


Päivän toisessa pelissä Shadows sai kentällä enää seitsemän pelaajaa. Alkupeli oli tasainen, mutta päätöserässä sarjanoususta taisteleva Isku meni menojaan.

Isku kyllä hallitsi avauserääkin. Se teki kaksi maalia ja loi muutaman muunkin varallisen paikan. Shadows ei kyennyt hyödyntämään edes ylivoimiaan.

Toinen erä oli pelin tasaisin. Isku otti taas kaksi kakkosta, mutta Shadowsin tehottomuus jatkui, ei maalia vieläkään.

Päätöserässä peli ratkesi. Isku teki viisi maalia viidessä minuutissa, Shadowsin lohdutusmaalin puolitoista minuuttia ennen loppua teki Tomi Mikkonen.


Shadows on 12 pisteellä sarjassa viidentenä. Putoamispaikalla olevalla SB LuVella on kuusi pistettä, joten se ei kykene mitenkään Shadowsia ohittamaan.

Sarjan kärjessä on Team LSM 25 pisteellä ja kakkosena Isku 17 pisteellä. Ne jatkavat todennäköisesti nousukarsinnoissa, sillä kolmantena olevalla Pomarkulla on 17 pistettä.


Artikkelikuva: Shadowsin kolmannen maalin tekijä Henry Rinnemaa (54) ja syöttäjä Miika Virtanen (7) onnittelevat toisiaan.

Marko Hyökyvirta harhautti rankkarissa HUPAN maalivahdin hyvin ulos mutta osui tolppaan.