UU:n pelaajille hyviä sijoituksia Tähtikisoista

Viime viikonloppuna pelattiin Turun Pyrkivän järjestämät perinteiset pöytätenniksen Tähtikisat. UU oli mukana viiden pelaajan voimin ja menestystä tuli tasaisella rintamalla.

UU:n pöytätennisjaoston puheenjohtaja Rami Laaksonen näytti mallia ja selvitti tiensä 1900-luokan voittajaksi. Rami voitti alkupoolinsa puhtaalla pelillä ja jatko-otteluissa ainoastaan semifinaali Pyrkivän Pertti Hellaa vastaan meni viidenteen erään. Finaalissa hyvä pelivire jatkui ja LeVin Jyrki Koivisto kaatui puhtain 3-0 erälukemin.

Rami jatkoi hyviä otteita myös 2100-luokassa sijoittumalla lopulta kolmanneksi.


Pertti Marjamäellä oli myös hyvä päivä ja hän yllätti erittäin tasokkaalla pelillä 1900-luokassa voittamalla useita etukäteen korkeammalle rankattuja pelaajia. Vasta semifinaalissa Jyrki Koivisto pysäytti Pertin eli lopputuloksena oli kolmas sija. 1700-luokassa palkintosija jäi vain parin pisteen päähän.

Pertti Laaksonen urakoi 1100-, 1300- ja 1500-luokassa. Parhaana tuloksena kolmas sija 1100-luokassa.


Sauli ”Sape” Wagner urakoi viikonloppuna molempina päivinä hurjan määrän pelejä. Hän selvisi jatkoon monessa luokassa ja parhaana sijoituksena urakoinnista oli kolmas sija 1600-luokassa.

Terho Oikarainen urakoi lauantaina ja pääsi jatkoon molemmissa pelaamissaan luokissa. Tällä kertaa pelit kuitenkin loppuivat ensimmäisen jatkopeliin.


UU:n pelaajista Turun Tähtikisoissa olivat mukana mm. Sauli Wagner (vas.), Pertti Marjamäki, Rami Laaksonen ja Pertti Laaksonen.