Crusellissa voi kokea VÄREILYÄ

Kulttuurikeskus Crusellissa on maaliskuun alkupuolelle asti esillä Art Point yhdistyksen jäsenten näyttely, nimeltään VÄREILYÄ. Mukana on kaikkiaan 13 taiteilijaa eri puolilta Suomea.

– Kaupungin näyttelytoiminnan perusajatus on esitellä taidetta monipuolisesti. Olemme valinneet taiteilijoita ja yhdistyksiä eri puolilta Suomea ja valinnoissa olemme hakeneet myös erilaisia tekijöitä, erilaisia tekniikoita ja näkemyksiä, tietenkään unohtamatta paikallisia tekijöitä, totesi Mari jalavan tiistaina uuden näyttelyn avajaisissa.


Art Point on perustettu edistämään osaltaan suomalaisen ja muun pohjoismaisen nykytaiteen kansainvälistä näkyvyyttä ja yhteistyömahdollisuuksia eurooppalaisessa taidekentässä.

Tämän toteuttamiseksi yhdistys on yhteydessä eurooppalaisiin taidegallerioihin sekä tuottaa ja organisoi niissä järjestettäviä näyttelyitä, tapahtumia, taidekoulutusta ja muuta taidetoimintaa.

Yhdistys järjestää myös kotimaisia jäsentapahtumia ja muita aktiviteetteja kuvataiteen eri alueilla. Yhdistys tuottaa taidetta, soveltavaa taidetta ja järjestää näyttelyitä ja taidekoulutusta.


Crusellin näyttelyssä ovat mukana yhdistyksen jäsenistä kuvataiteilijat Tuula Ahvenvaara Helsinki, Mari Blomroos-Heininen Helsinki, Riitta Hurme Espoo, Riitta Kilpi Helsinki, Sirkka Laakkonen Espoo, Outi Mietala Hyvinkää, Marja Salonen Turku, Henrik Stenlund Mäntsälä, Maj-Lis Tanner, Sari-Aino Tolonen Helsinki, Terttu Tuiremo, Outi Turtiainen, Sinikka Ustinov-Jones Järvenpää ja mukana on lisäksi kuvanveistäjä Liisa Waali Pornainen.

Näyttely on avoinna 13.2.-8.3.2019 ti-pe 10-17 ja su 12-16. Näyttelyyn on vapaa pääsy.


Artikkelikuva: Ryhmän taiteilijoista näyttelyn tiistai-illan avajaisiin pääsivät Sinikka Ustinov-Jones (vas.), Mari Blomroos-Heininen, Riitta Kilpi, Henrik Stenlund ja Liisa Waali

Liisa Waalin puuveistoksia