Talvilomaviikolle tekemistä

Pari viikkoa sitten näytti, että hiihtolomalla on kunnon talvisää, mutta niin vaan lumet ovat häipyneet ja pakkasetkin ovat ainakin alkuviikolla vain muisto.

Mutta ei hätää, kaupunki on järjestänyt lomaviikolla monenlaista tekemistä, joita eivät säät häiritse, esimerkiksi:

Peliviikko Uudenkaupungin kirjastossa

Talviloma, eikä mitään tekemistä?

Uudenkaupungin kirjasto järjestää alakoululaisille talviloman aikana (18-22.2) peliviikon. Pelitapahtumia pidetään päivittäin 11:00-15:00 välisenä aikana.
Peliviikon aikana on mahdollista pelata, ja kokeilla, kirjaston Playstation 4 – konsolilla erilaisia pelejä ja mittailla tietämyksen tasoaan peliaiheisessa tietokilpailussa. Viikolla pelataan myös kilpaa, parhaimmat pisteet saanut voittaa!
Vapaa pääsy!
Tervetuloa!

Hiihtolomalla Wahlbergin museotalossa

Tiistaista perjantaihin eli 19-22.2 museotalo on avoinna klo 12-15. Esillä perusnäyttely sekä Sanontoja laarin pohjalta -näyttely.
Lapsille tekemistä: lippujahti, salapoliisitehtävät ja puuhaa liittyen Sanontoja laarin pohjalta näyttelyyn.
Tiistaina 19.2 sekä torstaina 21.2 yleisöopastus klo 14 pääsymaksun hinnalla.
Pääsymaksut: Aikuiset 5€, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi, Museokortti käy maksuvälineenä.

Nuokkareilla erikoisohjelmaa

Nuorisopalvelut ovat järjestäneet mm. ilma-aseammuntaa Seikowin salissa viikon aluksi maanantaina 18.2 kello 18:30-20:00 ja torstaina Kalannin salilla myös kello 18:30-20:00. Vantti on maanantaina auki 16-20 7-luokkalaisille ja vanhemmille.

Nuorisotila Vantissa on keskiviikkona mm. neulahuovutusta ja leffa sekä pientä purtavaa 5-7-luokkalaisille.

Vanhemmille Vantissa ja Kalannin nuorisotilassa on pidennetty aukiolo torstaina ja tarjolla on myös pientä purtavaa. Torstaina Kalannissa on myös sählyä ja siis voi kokeilla ilma-asesimulaattorilla ampumista.

Liikuntaa halleissa

Liikuntapalvelut on järjestänyt uimahalliin ohjelmaa, aarteen etsintää ja muita yllätyksiä on koko viikon ja uimakouluja on lomaviikolla kolme erilaista.

Uimahallissa on torstaina ja perjantaina supersuosittu Wibit-temppurata.

Yhteistyössä UJK:n kanssa on järjestetty luistelumahdollisuus hallissa. Luistelemaan pääsee joka arkipäivä kahden euron maksulla. Yleisöluistelu on maanantaista perjantaihin kello 12-13 ja sen perään mailavuoro kello 13-14.