UJK murjoi Liekit Akatemian 10-2

UJK nautiskeli kauden toiseksi viimeisessä pelissään sarjajumbo Liekit Akatemiaa vastaan oikein kunnolla. Forssassa pelattu peli oli alusta asti UJK ylivoimaa ja päättyi lopulta 10-2.

UJK voitti avauserän puhtaasti 5-0. Markus Saarinen teki kolme maalia, yhden alivoimalla, Teemu Salomaa ja Simeon Virtanen osuivat myös.

Toisessa erässä Markus Saarinen jatkoi maalitehtailua, ensin ylivoimamaali ja pelin 26. minuutilla tasakentällisin jo pelin viides.

7-0 tilanteessa suurin jännitys pelistä oli jo kadonnut. Liekit pääsi erän loppupuolella kaventamaan ylivoimalla. Toinen erä päättyi siis UJK:lle 2-1.

Päätöserässä Markus ei tehnyt kuin yhden maalin aivan ottelun lopussa. Aiemmin erässä olivat osuneet Toni Riekko ja Simeon Virtanen ja myös kotijoukkue oli onnistunut kerran.


Kuuden maalin lisäksi Markus Saarinen antoi yhden maalisyötön, Simeon Virtaselle tehot 2+2, Toni Riekolle 1+3 ja Niko Koskelle 0+4.

Jesse Vuorinen aloitti maalissa, mutta 12. minuutilla Jussi Lahtinen luisteli tilalle. Torjuntoja heille merkittiin yhteensä 28, Liekkien maalivahdille 53.

Voitto varmisti sen, että UJK:n sunnuntaisessa kauden päätöskamppailussa LuKia vastaan on panosta. UJK ohitti LuKin pisteellä, LuKi pelaa toiseksi viimeisen pelinsä lauantaina, mutta päättyi se miten tahansa, lohkon kolmas sija ratkeaa Uudessakaupungissa joukkueiden kohdatessa kello 16:30 alkavassa pelissä.


Artikkelikuva: Markus Saarinen teki Forssassa kuusi maalia ja antoi yhden maalisyötön.