KaPan naisille tappio cupin pikkufinaalissa

KaPan naiset selvittivät tiensä viime kauden tapaan salibandyn Suomen cupissa pikkufinaaliin eli alasarjajoukkueiden kahden pisimmälle selviytyneen joukkoon. Vastustajakin oli sama kuin vuosi sitten, turkulainen FBC Loisto.

Viime kaudelle pikkufinaali pelattiin Pohitullissa ja se päättyi turkulaisten niukkaan maalin voittoon.

Tällä kaudella KaPan sarjataso on kakkosdivari, kun taas FBC Loisto on kohottanut tasoaan ja on ykkösdivarissa peräti kakkosena.

Se olikin pikkufinaalin ennakkosuosikki eikä pettänyt kannattajiaan. KaPa taisteli urheasti, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä selvemmin tasoero näkyi. FBC Loisto voitti lopulta 10-1.


Avauserä oli maalivahtien torjuntojen perusteella tasainen, mutta taululla oli kuitenkin turkulaisten kohdalla kolmonen, KaPan kohdalla puhdas nolla.

Toinen erä oli sitten jo selkeästi Loiston hallintaa. Se karkasi kahdella ylivoimamaalilla 5-0 johtoon, ennen kuin Liina Hyytiä teki Laura Piiroisen syötöstä KaPan kavennuksen.

Sekään ei kauaa lämmittänyt, sillä kotijoukkue tekaisi kuudennen maalinsa 18 sekuntia KaPan avausmaalin jälkeen.

Erän torjunnat olivat kotijoukkueelle 11-1.

Päätöserässä Loisto teki maalin ylivoimalla ja kolme tasakentällisin, torjunnat sen eduksi 8-4.


Artikkelikuva: Liina Hyytiä teki KaPan ainoan maalin tämän kauden cupin pikkufinaalissa. Kuva viime kauden KaPa-FBC Loisto -pelistä Pohitullista.