Tuttua touhua jäällä: UJK:n naiset voittivat PaRan

UJK:n kiekkonaiset kohtasivat eilen naisten Suomi-sarjan ottelussa tuttuakin tutumman vastustajan eli Panelian. Joukkueet ovat kahden kauden aikana kohdanneet toistakymmentä kertaa ja aina UJK on voittanut, niin myös eilen. Loppunumerot olivat 7-3.

Avaus oli pelillisesti tasainen, mutta UJK oli tehokkaampi ja teki kaksi maalia. Molemmista vastasi Emmi Metsä-Tokila, avausmaaliin syöttäjiksi merkittiin Sara Hyytiä ja Saara Siivonen.

Toisen erän alussa Veera Lindroth kasvatti UJK:n johdon kolmeen maaliin Karoliina Lindrothin syötöstä ja muutama minuutti myöhemmin Sara Hyytiä muutti numerot jo 4-0:aan, syöttäjänä Saara Siivonen.


Panelia sai avausmaalin ennen erän puoliväliä, mutta heti perään Emmi Metsä-Tokila teki ylivoimalla illan kolmannen maalinsa ja Saara Siivonen siirsi hetkeä myöhemmin UJK:n jo 6-1 johtoon.

Panelia kavensi erän lopulla ja päätöserän alkupuolelle tuli 6-3:een mutta Satu Turpeinen sinetöi loppunumeroiksi erän puolivälissä 7-3.

Selkeistä loppunumeroista huolimatta Panelia kykeni tällä kertaa luomaan enemmän maalitilanteita. UJK:n Annika Rivastolle merkittiin kaikkiaan 42 torjuntatehtävää, kun PaRan maalivahti torjui 34 kertaa.


UJK on lohkon kakkosena neljä pistettä EKS:n perässä kun kaksi peliä on jäljellä, joten mahdollisuudet Suomi-sarjan lopputurnaukseen ovat käytännössä menneet.

UJK kohtaa kotikentällä 9.3 SaloHT:n, peli alkaa kello 18:35. Sarja päättyy seuraavana päivänä vieraspeliin Loimaalla.


Artikkelikuva: Emmi Metsä-Tokila (3) teki kolme maalia UJK:n voittaessa PaRan. Kuva joukkueiden tammikuun kohtaamisesta.