Shadows päätti kauden alavireisesti

SBT Shadowsin kausi nelosdivarissa pättyi tänään sunnuntaina turnaukseen Raumalla. Pelaajapulasta pitkin kautta kärsinyt Shadows on kauden edetessä menettänyt tehonsa ja tuloksena päätöspeleistä olikin kaksi selkeää tappiota.

Avauspelissä Shadows kohtasi sarjapaikasta taistelevan Lapin Salaman. Shadows ei saanut peliin kahta täyttä kentällistä ja kun LaSalla oli panosta, kykeni se lopussa tekemään tarvittavat maalit.

Kahden erän jälkeen tilanne oli LaSan maalin johto, mutta päätöserän se vei 5-1 ja koko ottelun 10-5.

Shadowsin maaleista Konsta Salminen teki kaksi, Markus Laurila, Tomi Mikkonen ja Eetu Suomela kukin yhden.


Toisessa pelissä vastaan asettui lohkon voittanut Team LSM. Se antoi Shadowsille kovaa kyytiä heti alusta lähtien.

Se voitti avauserän 6-1, toisen 2-1 ja päätöserän vielä 3-1 eli Shadows päätti kauden ennätysselkäsaunaan lukemin 11-3.

Shadowsin maalit tekivät Ville Wallenius, Eetu Suomela ja Henry Rinnemaa.


Shadowsin loppukausi oli huono, kahdeksaan viimeiseen peliin mahtui vain yksi voitto ja yksi tasapeli. Alkukaudesta Shadows roikkui kärkikolmikossa, mutta lopulta sijoitus valui lohkon häntäpäähän. Sarjapaikka tosin varmistui jo helmikuun turnauksessa.

Ensi kaudeksihan Shadows fuusioituu KaPan kanssa ja miesten sarjassa KaPa saa todennäköisesti Shadowsin nelosdivaripaikan. Muita joukkueitahan Shadowsille ei olekaan.

Vitosdivarista on USB varmistanut nousunsa ensi kaudeksi ylöspäin, joten luvassa on paikalliskamppailuja nelosen tasolla.

Shadowsin kauden tehopörssin kärjessä ovat Marko Hyökyvirta ja Juha Pellilä, kummallakin 15 tehopistettä, seuraavana Ville Wallenius, 12 pistettä, sitten Tomi Mikkonen 11 ja niin edelleen.


Artikkelikuva: Shadows voitti helmikuun kotiturnauksessa HUPAn, mutta muuten loppukausi oli heikko.