USB:n C-poikien kausi päättyi suurtappioon

USB:n C-poikien kausi päättyi tänään Laitilassa. Vastustaja viimeisessä ottelussa oli Mikkelin Hatsina. Pitkä kausi oli tainnut viedä USB:n pojilta voimat, sillä tuloksena oli kauden suurin tappio lukemin 11-2.

Avauserää pelattiin lähes 14 minuuttia ennen tilastomerkintöjä. Hatsina avasi maalitilin ja minuuttia myöhemmin teki jo toisen. USB:n Emil Appelblom kavensi, mutta vain parikymmentä sekuntia myöhemmin Hatsina teki kolmannen ja voitti avauserän 3-1.

Maalivahtien torjunnan avauserässä olivat USB:n hyväksi 8-4.

Toinenkin erä mentiin Hatsinan komennossa. Se tekaisi erän alkupuolella kaksi maalia ja johti 5-1. Erno Haapanala onnistui kaventamaan Joonatan Kiurun syötöstä, mutta päätöserään lähdettiin Hatsinan kolmen maalin johdossa.


USB oli aivan toisen erän lopussa päässyt ylivoimalla ja sai kolmannen erän alkuun mahdollisuuden kavennukseen ja sitä käytti mahdolliseen kiriin.

Toisin kuitenkin kävi, Hatsina onnistui tekemään alivoimamaalin, vajaa minuutti myöhemmin se sai rankkarin ja siitä maalin ja suoraan seuraavasta aloituksesta jälleen osuman ja hetkessä tilanne oli USB:n kannalta murheellinen 8-2.

Erän loppupuolella Hatsina teki vielä kaksi tavallista ja viimeisellä minuutilla ylivoimamaalin. Maalivahtien torjunnat olivat pelissä lopulta 16-15, mutta maalit siis selvästi vieraille.


USB nappasi pitkän kauden 22:sta pelistä neljä kolmen pisteen voittoa, kaksi kahden pisteen voittoa ja kolme pisteen tuonutta tappiota.

Sijoitus 12 joukkueen sarjassa on todennäköisesti 10. Pienellä tuurilla/taidolla/taistelulla pistepussi voisi olla suurempikin, sillä kauden aikana USB pelasi kaikkiaan 12 peliä, jotka päättyivät maalin erolla. Kolme niistä oli voittoja, loput tappioita, joten monet niukat tappiot olisi ollut pienellä käännettävissä enemmän pisteitä tuovaksi.


Artikkelikuva: USB:n C-poikien kausi päättyi suurtappioon, mutta kauteen mahtui paljon hyvääkin.