Crusellin kevät jatkuu monipuolisena

Kulttuurikeskus Crusellin tapahtumatarjonta jatkuu vilkkaana lähiviikkojen ajan. Perjantaina 22.3. näyttämö muuntautuu tanssiparketiksi, kun talossa järjestetään perinteiset lavatanssit.
– Idea tansseista syntyi vieraillessani Hyvinkää-salissa, jonka tanssi-illat ovat saavuttaneet huikean suosion, kertoo kulttuurikoordinaattori Petri Hatakka.
Nyt siis tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus päästä pyörähtelemään myös Crusellin lavalle. Illan isäntänä musiikista vastaa viihteen monitoimimies Lauri Ketonen, joka on tuttu näky teatterilavojen lisäksi myös esimerkiksi laivojen estradeilta.
Ja mikäli tanssijalka ei vipata, voi illan musiikista nauttia myös kuunnellen katsomon mukavilla penkeillä. Tanssit alkavat kello 19.00 ja kestävät noin 23.00 asti. Kahvia, virvokkeita ja pientä purtavaa voi ostaa aulan puffetista ja Aquariuksen ravintolasta.
Lippuja voi hankkia ennakkoon Passarista ja niitä myydään myös paikan päällä tilaisuuden ajan kello 18.30 alkaen.

Konserttitarjonta jatkuu heti lauantaina 23.3. kello 19.00 alkavassa Kuutamokonsertissa, jonka orkesteriksi saapuu naantalilainen Sunny Side Swing Band Matti Mäntylän johdolla.

Perjantaina 29.3. klo 19 kuullaan suomalaista huippujazzia saksofonisti William Suvanteen Chess´n Jazz-konsertissa. Suvanteen lisäksi orkesterissa soittavat esimerkiksi kitaravirtuoosi Varre Vartiainen ja pianisti Mikael Jakobsson.
Ennen konserttia järjestetään shakkiturnaus yhteistyössä Suomen Shakkiliiton kanssa. Turnauksessa pelataan pikashakkia ja mukaan toivotaan kaiken tasoisia shakinpelaajia mestareista satunnaisiin harrastelijoihin!

Keskiviikkona 3.4. klo 19.00 kuullaan viihdyttävää juurimusiikkia Jussi Syren And The Groundbreakersin konsertissa. Yhtye on pitkän linjan bluegrass-yhtye, joka on niittänyt kansainvälistäkin mainetta.
Aktiivisen kotimaan keikkailun lisäksi yhtye on tehnyt kiertueita kuudessa Euroopan maassa ja yhdeksässä Yhdysvaltain osavaltiossa. Moni muistaa bändin Itse Valtiaat -animaatiosarjan tunnusmusiikista ja vuonna 2005 tehdystä ”Heartagrass”-levystä, jolla yhtye versioi HIM:n materiaalia bluegrass-tyyliin.

Lippuja kaikkiin tilaisuuksiin ennakkoon Yhteispalvelupiste Passarista.

Artikkelikuvassa Lauri Ketonen tunnelmoi.