Minifarmi-tapahtuma entistä monipuolisempi

Minifarmi ja Kukkamessut -tapahtuma järjestetään toukokuun lopulla jo kuudennen kerran. Tapahtuma noudattelee pitkälti vanhoja hyväksi koettuja latuja, mutta pientä viilausta tehdään joka vuosi.

Tapahtumaympäristö on jäähalli ja sen välitön ympäristö. Kukat ja puutarha -osio sijoittuu entiseen tapaan jäähallin parkkipaikalle, hallin takana hiekkakentällä jylläävät koneet ja laitteet, ylhäällä Kivimäen kentällä esiintyvät iki ihanat eläimet ja jäähallissa on myös näytteilleasettajia ja lyhyitä tietoiskuja ja muuta ohjelmaa.


– Entistä monipuolisempaa katsottavaa ja ohjelmaa on luvassa. Erilaisia konenäytöksiä on paljon ja varsinkin omakotiasukasta kiinnostavia pienkoneita on jälleen paljon, lupaa tapahtuman koordinaattori Jarno Ihala.

Erityisen vahvasti tällä kertaa ovat esillä erilaiset kodin remontointiin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvät ratkaisut ja palvelut.

Kivimäen kentällä on luvassa entistä enemmän eläinaiheista ohjelmaa ja näytöksiä. Jäähallin luennot napsahtavat paikalleen ajankohtaisina tietoiskuina ja tietenkin kukkamessu- ja puutarhaosastolta löytää istutettavaa isommallekin pihalle.

Tapahtumapäivä on vanhaan tapaan kaksipäiväinen, lauantaina 18.5 aloitetaan ja sunnuntaina 19.5 lopetetaan.


Artikkelikuva vuodelta 2016.