Korihailla turha matka Tampereelle

Ainakin koriliigan pisteitä ajatellen. Korihait ja erityisesti Kevin Johnson Jr. Hallitsi korinalustaa ja kun Korihaiden kaukoheitotkaan eivät sujuneet, niin tuloksena oli ruma tappio lukemin 107-72.

Kotijoukkue Pyrintö karkasi jo avauskympillä tasaisesti horisonttiin ja voitti jakson 14 pisteellä.

Toisella kympillä peli tasaantui ja Korihait puristi eron muutamaan otteeseen alle kymmeneen pisteeseen, mutta puolivälissä oltiin jälleen kotijoukkueen 14 pisteen johdossa.

Korihait joutui heittämää huonoista paikoista ja heitti huonosti, Pyrintö taas piti huolen levypalloista. Pyrinnön Kevin Johnson Junior varsinkin oli korin alla ylivoimainen, hän napsi avausjaksolla 13 puolustuslevypalloa ja kaksi hyökkäyslevypalloa, kun Korihaiden pelaajat yhteensä saivat levypalloja 18 kappaletta.

Kun kaukoheittopelikin Korihailta sakkasi eli kaksi osumaa 15:stä kolmosyrityksestä, ei kotijoukkueen selvää johtoa voi pitää ihmeenä.


Jos Korihaille oli vielä haaveita yllätyksestä, niin ne karisivat kolmannen jakson alkupuolella. Tasaisen alun jälkeen Korihaille tuli huono jakso, neljä ohiheittoa ja muutama menetys reiluun kolmeen minuuttiin ja Pyrintö oli jo yli 20 pistettä edellä.

Eikä siinä vielä kaikki, jakson puolivälin jälkeen tuli vielä pahempi jakso, kuusi ohiheittoa, menetys ja kaksi virhettä eikä pisteitä ja ero oli 30 pistettä. Sitten pääsivät Pyrinnön nuorukaisetkin jo kentälle.

Pyrintö voitti jakson lopulta 17 pisteellä ja johti ennen päätöskymppiä 82-51.

Päätösjakso ei tilanne muuttanut, Pyrintö piti eron 30 pisteen vaiheilla ja hallitsi korinalustaa ja Korihait yritti kauempaa ilman merkittävää parannusta.

Pyrintö oli sen verran kiinnostuneempi, että kasvatti lopussa eroa ja voitti lopulta ikävännäköisesti 107-72.


Pyrintö vei levypallot 53-34 ja lisäksi puolusti Korihaiden lähiheittojen onnistumisenprosentin 45:een. Korihaiden kolmoset osuivat vain 18 prosenttisesti, joten siltäkään suunnalta ei apuja tullut.

Korihait painosti Pyrinnölle kyllä 13 menetystä eli kuusi enemmän mitä se itse menetti, mutta se ei riittänyt lähellekään.

Chris Jenkins tek jälleen eniten Korihaiden pisteistä, 26 kappaletta. Stephon Jelks teki 13 ja muut jäivätkin alle kymmenen. Levypalloja kummallekin kuusi.

Tommi Lehtonen sai lopussa reilu seitsemän minuuttia peliaikaa.

Pyrinnön kevin Johnson Jr. ei lopussa enää pelannut, mutta ehti ottaa 20 levypalloa


Korihait jäi Tampereella kakkoseksi korin alla Pyrinnön Kevin Johnson Juniorille. Pohitullissa vielä Brandon Conley pystyi joten kuten taistelemaan massiivisen Juniorin kanssa.