K-market sai uuden kauppiaan ja muutti nimensä

Torin etelälaidalla sijaitseva K-market Eteläpoiju sai uuden kauppiaan ja samalla uuden nimen. Loppuviikolla virallisia avajaisia viettäneen K-market Pikkuherkun kauppiaana on huhtikuun alussa aloittanut lokalahtelainen Johanna Saarinen.

– Olin ensin tekemässä vihanneskauppaa ja sieltä jäi kaupanteko ja sitten oli pankissa ja sieltä jäi asiakaspalvelu, yrittäjyys on ollut aina vahvana mielessä ja tässä ne kaikki yhdistyvät sopivassa paketissa, Johanna kertoo.

Hän kävi K-kaupan kauppiasvalmennuksen ja harjoittelunjakson sen jälkeen hänelle tarjottiin omaa kauppapaikkaa vuosi sitten remontin jälkeen avautuneessa kiinteistössä.

– Kauppapaikkana tämä on ihanteellinen. Vaikka sanotaan, että keskusta-alue hiipuu, niin minä en sitä allekirjoita. Uusikaupunki on ihan hyvässä vedossa ja kun keskustaa vielä elävöitetään, niin hyvä tulee.


Kiinteistöön ei mitään muutoksia ole tarvinnut tehdä, sisällä hieman ilmettä uudistettiin ja ulkopuolella tietenkin liimattiin uudet teipit nimenmuutoksen vuoksi.

Aukioloaikaa laajennettiin eli nyt kauppa ja samoissa tiloissa toimiva postin palvelupiste avautuvat aamulla jo kello seitsemän.

– Tuoreuteen ja laatuun tulen panostamaan ja kiinnittämään erityistä huomiota. Valikoimaa tietenkin koko ajan viilataan asiakkaiden toiveiden mukaan, mutta mitään mullistavaa ei tässä yhteydessä tehty.


Artikkelikuva: K-market Pikkuherkku on Johanna Saarisen ensimmäinen ”oma” kauppa.