Tomi Paldaniuksella ilmaiskonsertti Crusellissa

Uusikaupunkilaislähtöinen kitaristi Tomi Paldanius soittaa tunnettujen kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti. Tomi on sovittanut soolokitaralle mm. Bohemian Rhapsody, Hotel California ja Nothing Else Matters kappaleet.

Nämä ja monet muut Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina. Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin’ On A Prayer -sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin ”best of youtube” artikkeliin Total Guitar lehdessä.


2019 Suomiklassikot soolokitaralla -kiertue on Tomin kolmannen levyn julkaisukiertue. Levyllä kuullaan Tomin sovituksia sellaisista tutuista kappaleista kuin Finlandia, Myrskyluodon Maija, Lapin Kesä sekä Sininen ja Valkoinen. Konsertissa kuullaan myös kansainvälisiä klassikoita aikaisemmilta levyiltä.

Paldanius konsertoi kulttuurikeskus Crusellissa pääsiäismaanantaina 22.4. klo 19.00. Konsertin järjestää Uudenkaupungin kulttuuripalvelut ja siihen on vapaa pääsy.


Artikkelikuva: Tomi Paldanius esiintyy pääsiäismaanantaina Crusellissa kulttuuripalvelujen tarjoamassa ilmaiskonsertissa.