Korihait säilyy ilman karsintaa

Korihaiden kausi ei ollut iso menetys ja varsinkin muutama viimeinen viikko on ollut tuskien taivalta, mutta Korihaiden onneksi myös Kaarinan Uralla on viime aikoina mennyt heikosti.

Seurat ovat siitä saakka, kun Ura voitti Korihait Turussa maaliskuun lopussa ja nousi tasapisteisiin, hävinneet kaikki pelinsä.

Korihait on kuitenkin kauden aikana keskinäisissä otteluissa ollut korierolla laskien parempi ja se on pitänyt Korihait sarjassa edellä.


Korihaiden viimeinen runkosarjapeli oli eilen Kotkassa ja Korihait hävisi sen. Tänään Ura pelasi runkosarjan viimeisen pelinsä Lapualla ja voitolla se olisi pudottanut Korihait karsintaan.

Lapualla avausjakso oli tasainen, mutta toisella kympillä kotijoukkue repäisi reilun kymmenen pisteen eron, joka säilyi loppuun asti. Loppunumerot Kobrille 102-88.

Tulos tiesi Korihaille suoraa säilymistä ja Uralle karsintaa SM-paikasta 1A-divarin karsintojen kakkosen kanssa. 1A-divarin voittaja nousee suoraan liigaan.


Divarin karsintojen finaaliin ovat selvinneet Lahti ja Loimaa, Lahti voitti ensimmäisen pelin kotonaan 30 pisteellä.

Korihait voitti kauden 40:stä pelistään yhdeksän. Viimeinen voitto tuli 22.3 Kouvolassa, jossa Korihait yllätti kotijoukkueen 87-77, kuusi viimeistä peliä päättyivät tappioon.


Artikkelikuva: Kaarinan Ura voitti jälkimmäisen kotipelinsä Korihait vastaan, mutta Korihait pysyi silti edellä sarjataulukossa.