KaPan ja UPK:n naisille futisvoitot

KaPan ja UPK:n naisjoukkueet selvittivät kumpikin viikon pelinsä voitollisesti. KaPa nappasi kotiottelussa kauden avausvoiton ja UPK jatkoi voittojen sarjaan niukalla vierasvoitolla.

KaPan naiset pelasivat torstaina Pohitullin kentällä Kyrön Palloseuraa vastaan. Kahdessa ensimmäisessä pelissään KaPa ei ollut tehnyt maaliakaan, mutta torstaina muutaman asteen lämmössä tehot löytyivät.

Ruska Kerttula avasi KaPan maalitilin viidennellä minuutilla, Eija Järvinen teki toisen, Ruska Kerttula kolmannen ja Liina Hyytiä KaPalle jo neljännen 22. minuutilla.

Vieraat onnistuivat jakson lopulla kahdesti, joten KaPa johti tauolla 4-2. Toisella jaksolla KaPa teki vielä kaksi lisää, tekijöinä Eija Järvinen ja Mira Kyrölä ja nappasi pisteet lukemin 6-2.


UPK:n naiset pelasivat perjantaina Raisiossa RaiFun kakkosta vastaan. Peli oli alusta asti UPK lievää hallintaa.

Avausmaalin teki Julia Herrala kolmannella minuutilla, kotijoukkue tasoitti 14. minuutilla, mutta minuuttia myöhemmin Petra Suominen vei UPK:n uudelleen johtoon.

Tauon jälkeen Anni Uussaari teki tilanteeksi 3-1. Kotijoukkue sai lopussa vähän painostusta aikaan ja toisen maalin kymmenkunta minuuttia ennen loppua, mutta pisteet lähtivät UPK:n mukaan numeroin 3-2.


UPK on sarjan kärjessä yhdeksällä pisteellä, seuraavina kolme pistettä perässä, mutta pelin vähemmän pelanneet TuWe ja APU.

KaPalla on kolmesta pelistä siis yhden voiton tuomat kolme pistettä, joilla sarjasijoitus on 11 joukkueen lohkossa puolivälissä, mutta joukkueilla on hyvin erilainen määrä pelejä takana.

UPK:n naiset pelaavat seuraavan pelin Sorvakossa 7.5 kello 20 alkaen, vastustajaksi tulee Alastaron Urheilijat, joka ei ole vielä pelannut peliäkään.

KaPan naiset matkaavat 8.5 Naantaliin vieraspeliin VG-62:ta vastaan. VG on pelannut kaksi peliä ja hävinnyt molemmat.


Artikkelikuva UPK:n naisten treeneistä.