UPK:n naisille tasapeli

UPK:n naiset kärsivät tiistaina ensimmäisen pistemenetyksen, kun vierasjoukkue Alastaron Urheilijat onnistui venymään Sorvakossa tasapeliin numeroin 1-1, tauolla UPK johti 1-0.

UPK:n Reea-Maarit Ketola pamautti avausmaalin jo kolmannella minuutilla ja peli oli hyvin UPK:n hallussa varsin viileässä kelissä pelatussa pelissä.

Lisämaaleja ei avausjaksolla kuitenkaan tullut, vaikka UPK pystyi luomaan hyviä paikkoja. Laukaukset painuivat maalin ohi tai AU:n uhrautuva puolustus ehti blokkaamaan ne.


Toisella jaksolla UPK:n painostus jatkui. Vieraiden hyökkäykset saatiin usein poikki jo keskikentällä ja UPK yritti maalia vuorollaan keskeltä ja molempien laitojen kautta, mutta tuloksetta.

Sen sijaan vieraat onnistuivat kymmenkunta minuuttia ennen loppua tekemään tasoituksen. Sen jälkeen UPK loi vielä useita hyviä paikkoja ja sai pallon kerran mm. AU:n maalitolppaan, mutta ei maalipuiden sisään.


Pistemenetyksestä huolimatta UPK jatkaa sarjan kärjessä 10 pisteellä, TuWella on kahdeksan pistettä ja ottelun vähemmän pelanneella APUlla seitsemän, joten se voi rästipelin voitolla nousta UPK:n rinnalle.

KaPan naiset pelaavat tänään Naantalissa ja 16.5 KaPa ja UPK kohtaavat paikallispelin merkeissä Sorvakon kentällä kello 19:45 alkavassa ottelussa.


Artikkelikuva: UPK:n Miila Kirjosuo pamautti loppuminuuteilla hyvän vedon mutta se kimposi tolpasta takaisin kentällä, UPK:n ainoan maalin tehnyt Reea-Maarit Ketolakaan (33) ei paluupalloon ehtinyt.