UPK vei ensimmäisen paikallistaiston

KaPan ja UPK:n naiset kohtasivat eilen Sorvakon urheilukentällä kauden ensimmäisessä paikallispelissä. UPK oli hallitsevampi ja vei voiton lukemin 6-1, puoliajalla UPK johti 3-1.

Avausjaksoa pelattiin pitkään ilman maaleja. UPK painosti, mutta myös KaPalla oli omat paikkansa.

Maaleja ryhdyttiin tekemään 18. minuutilla. Ensimmäisen teki UPK:n Reea-Maarit Ketola, seuraavalla minuutilla osui UPK:n Linda Jefimoff ja 21. minuutilla UPK:n Anni Uussaari muutti numerot jo 3-0:aan, mutta muutama minuutti myöhemmin KaPan Ruska Kerttula kavensi.


Toinen jakso sujui samaan tapaan. UPK piti enemmän palloa ja painosti ehkä selvemmin kuin ensimmäisellä jaksolla, mutta maalit jäivät jakson loppuun.

Henrika Maikola avasi toisen jakson maalit kymmenen minuuttia ennen loppua, UPK:n viidennen teki Miila Kirjasuo ja loppunumerot hetki ennen päätösvihellystä viimeisteli Petra Suominen.

UPK:n pelaajien parempi henkilökohtainen tekniikka mahdollisti nopeamman ja tarkemman syöttöpelin ja sitä kautta pelin hallinnan.


UPK jatkaa sarjan kärjessä, viidestä pelistä se on voittanut neljä ja pelannut yhden tasan eli pisteitä on koossa 13. KaPalla on viidestä pelistä yhden voiton tuoma kolme pistettä ja sarjasijoitus lohkon häntäpäässä.

UPK pelaa seuraavan pelinsä viikon päästä perjantaina 24.5 Auran Palokunnan Urheilijoita eli APUa vastaan Sorvakossa, peli alkaa kello 20:00. UPK:n seuraava peli on vieraissa 30.5.

KaPa matkaa seuraavaksi 26.5 vieraspeliin Alastarolle ja myös sen jälkeen on ohjelmassa vieraspeli, 8.6 Turussa odottaa TPS. KaPan seuraava kotipeli on 13.6 turkulaista AFC Campusta vastaan Sorvakossa kello 19:45.


Artikkelikuva: UPK:n Miila Kirjasuo (23) pukkasi UPK:n viidennen maalin KaPan puolustuksen keskeltä.