UPK:lle toinen kotivoitto

UPK:n miesten kotipelit sujuvat hyvin. Avauspelissä tuli murskavoitto ja tänään Sorvakossa pelatussa vitosen ottelussa kaatui Atleetikko Klubi Turku eli AKT lukemin 4-1, tauolla UPK johti 2-1.

Severi Marttila teki UPK:n ensimmäisen maalin jo pelin toisella minuutilla ja 24. minuutin kohdalla Csaba Patho teki UPK:n toisen. Jakson lopulla vierasjoukkue onnistui kavennuksessa.


Toisella jaksolla UPK hallitsi peliä entistä selvemmin ja varsinkin UPK:n nopeat hyökkääjät aiheuttivat tuon tuosta ongelmia AKT:n puolustukselle.

62. minuutilla Severi Marttila nousi oikealta ja antoi tarkan syötön maalin eteen, josta Tommi Sippel laukoi pallon maaliin.

Viimeisen kympin aikana UPK osui vielä kerran. Samu Sulander veti rangaistusalueen ulkopuolelta kovan vedon, johon AKT:n maalivahti sai kroppansa eteen, mutta ei palloa haltuunsa ja Omar Hasan sai vetää paluupallon läheltä voimalla verkkoon.

UPK hyökkäsi jatkuvasti vauhdilla molemmilta laidoilta ja keskeltä eikä muutama maali lisää olisi ollut mikään vääryys.

AKT:llakin oli muutama lupaava hyökkäys ja tilanne, mutta UPK:n puolustus ehti väliin ennen laukausta tai sitten yritykset olivat ponnettomia.


UPK:lla on nyt koossa kaksi kotivoittoa, mutta molemmat vieraspelit ovat päättyneet tappioon, sarjasijoitus on lohkon puolivälissä.

Ensi viikon torstaina eli 23.5 UPK pelaa Naantalissa vielä pisteittä olevan VG-62:n vieraana ja seuraava kotipeli on keskiviikkona 29.5. Nykytiedon mukaan peli pelataan Pallokentällä ja se alkaa kello 19. Vastustaja on FC NuoTeePee, jolla on neljästä pelistä piste UPK:ta vähemmän.

Artikkelikuva: Omar Hasan (oik.) teki UPK:n neljännen maalin paluupallosta, Henri Veijanen oli myös maalilla vapaana AKT:n puolustajien nukkuessa.