UPK:lle kotitasapeli

UPK kohtasi Pallokentällä keskiviikkoiltana lietolaisen FC NuoTeePeen. UPK hallitsi peliä ensimmäisen jakson kokonaan ja toistakin puolet ajasta, mutta joutui lopulta tyytymään 2-2 tasapeliin. Tauolla UPK johti 2-0.

UPK pääsi pelaamaan avausjakson reippaassa myötätuulessa ja myös myötäauringossa. Vieraat eivät koko jakson aikana saaneet kuin pari organisoitua hyökkäystä ja niistä laukaukset kohti maalia, muu aika pelattiin UPK ohjauksessa.

UPK pelasi lyhtysyöttöpeliä ja pääsikin usein lähelle vieraiden maalia. NuoTeePeen puolustus pelasi kuitenkin hyvin ja vaikka se joutui usein turvautumaan hätäpotkuihin ja epätoivoisiin pitkiin purkuihin, ei UPK saanut selvästi painostuksesta huolimatta aikaan kuin kaksi maalia.


Toisen jakson alku oli pelin tasaisin vaihe. Vieraat pääsivät vuorostaan hyödyntämään myötätuulta ja onnistuivatkin kahdesti maalinteossa. Toinen maali syntyi kulmasta ja toinen pitkästä vapaapotkusta, jotka hyökkääjä pääsi jatkamaan maaliin. UPK:n maalivahti ei keskityspalloissa ole parhaimmillaan ja ehkä aurinkokin teki pallon vangitsemisen hankalaksi.

Jakson loppua kohden tuuli tyyntyi ja UPK sai taas oman hyökkäyspelinsä toimimaan. Pallon toimitettiin kerta toisensa jälkeen vieraiden maalille, mutta sen puolustus ja maalivahti jatkoivat hyvää peliään ja selvittivät tilanteet uhrautuvasti pelaten.

Kauden kaksi edellistä kotipeliä UPK oli voittanut, mutta nyt kolmannesta tuloksena oli vain piste. Kaikki kolme vieraspeliään UPK on hävinnyt ja sijoitus sarjassa onkin keskikastissa.

UPK:n seuraavakin peli on kotikentällä, 8.6 kello 15:00 alkavaan otteluun tulee vieraaksi Liedon Pallo.


Artikkelikuva: UPK:n ja lietolaisen FC NuoTeePeen peli oli kovaa taistelua alusta loppuun ja päättyi pistejakoon.