UPK:n naiset ylivoimaisia kotikentällä

UPK:n naiset kohtasivat tänään Sorvakossa Turun Pyrkivän. TuPy on sarjan keskivaiheilla, mutta sillä ei ollut mitään mahdollisuuksia UPK:ta vastaan, ainakaan enää toisella jaksolla. Avausjakso päättyi UPK:lle 2-1, mutta lopussa numerot olivat jo 7-1.

UPK oli jo avausjaksolla selvästi painostavampi ja kahden maalin lisäksi se loi tukun ”varmoja” maalipaikkoja. Vieraatkin saivat ajoittain sommiteltua hyökkäyksiä, mutta pääasiassa pelattiin sen kenttäpuoliskolla.

Avausjaksolla UPK:n molemmat maalit teki Linda Jefimoff, TuPy kavensi jakson lopulla.


Toinen jakso oli UPK:n näytöstä. TuPyn hyökkäykset katkottiin usein jo ennen keskiviivaa ja UPK käynnisti saman tien vastahyökkäyksen.

Loppua kohden vieraat alkoivat myös väsyä ja UPK:n oli entistä helpompi hyökätä laidasta ja keskeltä.

Toisen jakson maaleista Tessa Kiiski ja Petra Suominen tekivät kaksi, Linda Jefimoff yhden.


UPK:lla on sarjan kärjessä 22 pistettä ja kaksi ottelua pelaamatta. Kakkosena on AFC Campus 16 pisteellä, sillä on jäljellä kolme peliä, kuten kolmantena 14 pisteessä olevalla TuWen joukkueella.

Sarjan kaksi parasta pääsee syksyksi yläsarjaan kahden muun lohkon kahden parhaan kanssa.

UPK:n paikka kahden parhaan joukossa on käytännössä selvä, sillä UPK ei saisi saada enää pistettäkään ja kakkosen ja kolmosen voittaa loput ottelunsa, jotta ne molemmat ohittaisivat UPK:n.

UPK pelaa seuraavan peli juhannuksen jälkeen 26.6 kotikentällä, vastustajaksi saapuu VG-62 ja päätöspeli on kaksi päivää myöhemmin Turussa Turun Weikkoja vastaan.


Artikkelikuva: Petra Suominen (22) teki kaksi maalia, taustalla näkyvä Linda Jefimoff kolme UPK:n kukistaessa TuPyn 7-1.