VSV:n toimitusjohtaja vaihtuu

Toimitusjohtaja Tapio Saarenpää on irtisanoutunut Vakka-Suomen Voima Oy:n palveluksesta. Hän on yhtiön hallituksen ja johdon käytettävissä maaliskuun 2017 loppuun saakka. VSV:n toimitusjohtajan tehtävää ryhtyy hoitamaan siirtymävaiheessa yhtiön hallituksen varapuheenjohtaja Rami Tähtinen.

VSV on kasvanut ja vakiintunut kuluneina yhdeksänä vuosikymmenenä merkittäväksi lounaissuomalaiseksi energiayhtiöksi. Sen liikevaihto vuonna 2016 oli 38 milj. euroa ja henkilöstö noin 165.

Saarenpään valmistelemana VSV:n hallitus on laatinut konsernille lähivuosien kehittämis- ja kasvustrategian, jonka toteuttaminen on edennyt päättyneen vuoden aikana suunnitellusti. Vuoden 2016 tuloksesta on tulossa yhtiön tähänastisen historian paras.

”Olen erittäin iloinen, että sain lähteä viemään VSV:tä uuteen vaiheeseen, jolla se vastaa menossa olevaan energia-alan murrokseen. Lähden hyvillä mielin ja tyytyväisenä siihen mitä saimme aikaan. Haluan kiittää yhtiön hallintoneuvostoa, hallitusta, henkilöstöä ja yhteistyökumppaneita hienosti sujuneesta yhteistyöstä. Käynnistämieni hankkeiden eteenpäinvieminen onnistuu nyt parhaiten kokeneelta johtajalta, jolla on vankkaa teollista kokemusta. Tunnen hallitustyön kautta Rami Tähtisen juuri sellaiseksi henkilöksi. Myös omalta osaltani vetäjän vaihdolle on juuri nyt otollinen hetki, kun itselläni on kiikarissa eräitä mielenkiintoisia hankkeita, joita minun VSV:n toimitusjohtajan roolissa olisi hankala edistää. Katsotaan milloin niistä tulee kerrottavaa.”, sanoo Saarenpää.

VSV:n hallituksen puheenjohtaja Raimo Aarnio kiittää toimitusjohtaja Tapio Saarenpäätä siitä aloitteellisuudesta ja näkemyksestä, jolla hän laittoi liikkeelle VSV:n kehittämisprosessin. ”Tapio on uudistanut konsernin johtamista, organisaatiota ja toimintatapoja monin tavoin. Meille hallituksessa on tärkeää, että tiedämme, että hänen kokoamansa johtoryhmä ja VSV:n henkilöstö ovat muutosten takana ja sitoutuneet yhdessä lähivuosiksi viitoittamallemme tielle. Nyt kun viestikapula siirtyy Ramille, meidän on hyvä ottaa strategiamme seuraavia jatkoaskeleita.”
Lähde VSV

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.