UPK:n kolme hattutemppua takasi pisteet Turusta

UPK:n miehet saivat lauantaina pelinsä kulkemaan muutaman hieman nihkeämmän pelin jälkeen. Kauden ensimmäiset vieraspisteet irtosivat Turussa Raunistulan kentällä paikalliselta Pallokerholta murskalukemin 9-2.

TPK on sarjan kärkipäässä, joten mistään heittopussipisteistä ei ollut kysymys. UPK sai Turkuun pitkästä aikaan reilusti pelaajia mukaan ja paluun kentille tekivät mm. Lauri Helminen ja Jussi Lännistö.

Vesa Salin aloitti maalikarkelot viidennellä minuutilla, kotijoukkue tasoitti, mutta Vesa osui uudelleen 18. minuutilla. Avausjaksolla osuivat vielä Severi Marttila kahdesti ja Eemeli Salin kerran ja kun kotijoukkue ei enää onnistunut, niin tauolla oltiin UPK:n johtolukemissa 5-1.


Toisella jaksolla Eemeli Salin teki kaksi lisää ennen kuin kotijoukkue sai toisen maalinsa. Loppuminuuteilla osuivat vielä Severi Marttila ja Vesa Salin, joten yhdeksän tehtyä jakaantuivat tasan kolmen pelaajan kesken.

UPK kohenteli voitolla asemiaan sarjassa ja putoamisviivaan on nyt matkaa neljä pistettä.

UPK pelaa kevätkierroksen päätösottelun torstaina Pallokentällä alkaen kello 19, vastaan asettuu turkulainen FC Komar.

Syyskierros alkaa UPK:n osalta heinäkuun 31. päivä kotiottelulla RaiFua vastaan.


Artikkelikuva: Omissa korkeuksissaan liitelevä Eemeli Salin oli yksi kolmesta hattutempun tekijästä lauantain pelissä Turussa. Kuva muutaman viikon takaan UPK:n kotiottelusta.