KaPan naisille kaksi voittoa

KaPan naiset ovat sarjan loppua kohden löytäneet hyvän pelivireen. Perjantaina Turussa KaPa kaatoi TPS:n 1-0 ja tänään kotikentällä kaatui TuWe samoin lukemin.

Turussa ottelun ainoa maali syntyi 16. minuutilla ja sen teki KaPan Minna Niemikko. TPS:n yritykset KaPan puolustus pystyi estämään ja yksi tehty maali riitti siten kolmeen pisteeseen.

Voitolla KaPa myös ohitti sarjataulukossa TPS.


Tänään Pallokentälle KaPan vieraaksi saapui Turun Weikot. TuWe on sarjan paremmalla puoliskolla, mutta Pallokentällä se ei kyennyt maalintekoon.

Avausjakso oli suhteellisen tasainen. KaPa loi muutaman hyvän tilanteen, mutta myös vierailla oli mahdollisuus maalintekoon. Viimeistely oli kuitenkin tehotonta.

Toinen jakso oli sitten KaPan selvää painostusta. Vieraiden hyökkäykset saatiin hyvin poikki ja pallo TuWen kenttäpuoliskolle, mutta ratkaisupaikoissa viimeinen syöttö epäonnistui turhan usein.

Lopulta Kapa onnistui, Liina Hyytiä laukoi rangaistusalueen rajalta, TuWen maalivahti ehti eteen mutta sylki pallon eteensä. Mira Kyrölä reagoi nopeasti ja pääsi täysin vapaasti iskemään pallon lähietäisyydeltä verkkoon.

KaPa loi pelin lopulla muutaman muunkin hyvän paikan, mutta laukaukset menivät ohi tai TuWen maalivahdin käsiin.


Voitto oli siis KaPalle toinen peräkkäinen ja kaikkiaan kolmas sarjassa. Voitolla KaPa kohenteli edelleen asemiaan ja nousi sarjataulukon puoliväliin. Suuri osa yhdeksännen kierroksen peleistä on tosin pelaamatta, joten tarkka sijoitus selviää myöhemmin.

KaPa pelaa sarjan päätöspelin juhannuksen jälkeen 26.6 Turussa Turun Pyrkivää vastaan. TuPy on sarjataulukossa samoilla sijoilla kuin KaPa.


Artikkelikuva: KaPan naiset ovat päässeet juhlimaan kahdessa viime pelissä voittoa.

Mira Kyrölä teki varmasti KaPan maalin maalivahdin eteensä torjumasta pallosta.