UPK:lle toinen murskavoitto peräkkäin

UPK on löytänyt tehot. Edellisessä pelissä UPK iski vastustajan maaliin yhdeksän palloa, tänään Pallokentällä FC Komarin maalivahti joutui antautumaan seitsemän kertaa ja pisteet jäivät UPK:lle lukemin 7-1.

UPK sai peliin lähes ykkösmiehistön ja lisäksi vaihtopelaajia oli penkin täydeltä, joten vauhtia riitti pelin loppuun asti.

Puolustus ja keskikenttä katkoi vieraiden hyökkäykset hyvin ja Komar joutui usein turvautumaan kaukolaukauksiin. Potkuissa oli kyllä ruutia, mutta suurin osa palloista painui selvästi yli tai ohi UPK:n maalin.

Hyökkäyspäässä UPK:lla riitti nopeita jalkoja ja hyvää yhteispeliä. Komarin puolustus revittiin auki tuon tuosta ja maaleja olisi lopulta voinut tulla toistakymmentä. UPK sai esimerkiksi yhden rankkarin, mutta sen Komarin maalivahti aavisti ja torjui.


Kaksi komeaa voittoa ovat kohentaneet tasaisessa sarjassa selvästi UPK:n asemaa, tänään UPK ohitti vastustajansa ja nousi TPK:n ja NuoTeePeen kanssa tasapistein kolmanneksi, tosin TPK:lla ja NuoTeePeellä on yhdeksännen kierroksen peli vielä pelaamatta.

Jos reilu viikko sitten putoamisraja oli turhan lähellä, nyt nousuviiva on jo lähempänä. Matkaa siihen on toki vielä, mutta jos tehot säilyvät viime pelien kaltaisena, niin syyskierroksella kaikki on mahdollista.

Tänään UPK urakkaa helpotti jonkin verran Komarin edellisessä pelissä saamat peräti neljä pelikieltoa.

UPK:n osalta kevätkierros on nyt ohi ja sarja jatkuu kotiottelulla 31.7, vastustajaksi saapuu RaiFu.


Artikkelikuva: Siitä lähtee, Samu Sulander iski UPK:n viimeisen maalin Eemeli Salinin syötöstä.