Mansikat puuttuivat mansikkakarnevaalilta

Jos viikko sitten Pakkahuoneen iltatoritapahtumat käynnistyivät hieman mollivoittoisesti, niin tänään mansikkakarnevaaleilla riitti myyjiä ja yleisöä.

Kaupunginlahden rannan remontin vuoksi myyjiä oli nyt Pakkahuoneen torin ympärillä.

Monen harmiksi tapahtuman pääesiintyjiä mansikoita oli paikalla vähän ja nekin vähät menivät kaupaksi heti alkuillasta ja hitaammille piti myydä eioota. Edes kuvaan ei yhtään kunnon mansikkaa ehditty vangita.

Väkeä torille veti mansikoiden lisäksi suhteellisen kaunis sää. Helle ei ollut, mutta toisaalta vettä ei satanut kuten viikko sitten.


Oma osansa yleisöryntäykseen saattoi olla myös Mikko Alatalolla, joka heitti haitaristikaverinsa Jammi Humalamäen kanssa kaksi kolmen vartin settiä.

Mukana oli sekä Mikon omia kappaleita ja niistä koottu vauhdikas potpuri, Irwiniä, tietenkin Juice Leskistä ja yhteislauluiksi sopivia kaikkien tuntemia iskelmiä.

Kappeleiden väliin Mikko kertoili tarinoita vanhoista ajoista ja tietenkin myös haitaristinsa seikkailuista, Jammi vastaili väliin ja kaikilla oli hauskaa.


Kirpputorimyyjät olivat Kaupunginlahden rannan töiden vuoksi nyt Pakkahuoneen torin ympärillä pienessä puistossa tai sitten torin reunalla.

Seurakunnan Lasten satamassa oli vuorossa kirkkomuskari Vanhassa kirkossa. Siellä musisoitiin ja leikittiin Minna Rautasen johdolla Mika Äijäläisen säestyksellä.


Artikkelikuva: Jammi Humalamäki ja Mikko Alatalo viihdyttivät kansaa Mansikkakarnevaaleilla.

Lasten satamassa oli vuorossa kirkkomuskari Vanhassa kirkossa.