Männäisten torille ilmainen kuljetus perjantaina

Männäisten torille järjestetään ilmainen kuljetus Vehmaalta ja Uudestakaupungista ensi perjantaina 5.7.2019. Lähtö Vehmaan toiminta-aukiolta klo 15.30 kohti Uudenkaupungin linja-autoasemaa, josta jatketaan klo 15.50 Männäisten torille Kalantiin. Kuljetuksen hoitaa Linjaliikenne Simola.

Lisäksi Männäisten torilta järjestetään kuljetus Pentti ja Anne Siivosen Mattilan tilalle, jossa Siivoset esittelevät talonpoikaistilaa ja sen antiikkiesineistöä.

Siivoset ovat koonneet Kalannin Tammiston kylään poikkeuksellisen arvokkaan talonpoikaista elämää ja työtä edustavan kokonaisuuden.

Museolipun ja kuljetuksen hinta museolle ja takaisin torille on 10 €/hlö. Lippuja myydään torin infopisteeltä. Lisäksi myynnissä on ennakkolippuja Jazzkukko-tapahtumaan.


Yleisön pyynnöstä ja ennakkotiedoista poiketen torilla on huutokauppa kesän jokaisena perjantaina. Huutokauppaan voi kuka tahansa lahjoittaa käyttökelpoista, ehjää ja puhdasta käyttötavaraa, muttei vaatteita.

Tavaraa otetaan vastaan klo 15 alkaen torilla. Tavaran vastaanottaja päättää, mitä huutokauppaan otetaan. Huutokauppa alkaa noin klo 18.00.

Perjantain 5.7. huutokaupan hyväntekeväisyyskohdetta voi ehdottaa Männäisten torin Facebook-sivuilla eli tässä.


Normaalin torimyynnin lisäksi torilla on Golfravintolan katukeittiö sekä myytävänä muun muassa loimu- ja savukalaa sekä näin keskikesän aikaan myös mansikoita.

Tällä kertaa tunnelmaa torilla luo haitaristi Lauri Pyhältö.

Toritapahtuman järjestää Männäisten tori ry, joka on perustettu yhdessä eri toimijoiden kanssa Kalannin toritoiminnan kehittämistä varten.

Myynti- ja kirppispaikkojen varaukset: Männäisten tori ry, Terttu Lundelin, puh. 0500 717 150 tai terttu.lundelin@uusikaupunki.fi

Männäisten tori ry:n tiedote