Taideyhdistyksen näyttely kirjastossa

Pääkirjaston näyttelytilassa Galleria Kirjavassa on heinäkuun ajan esillä Vakka-Suomen taideyhdistysten jäsenten yhteisnäyttely. Näyttelyssä on yhteensä parikymmentä teosta 14:ltä taiteilijalta, eli yleensä yksi teos yhdeltä, mutta muutamalta on kaksi teosta.

Markus Kotirannan maalaus Isokari.

Mukana on sekä maalauksia että valokuvia. Taideyhdistyksellä oli talvella näyttely Kalannin kirjaston näyttelytilassa ja tulossa on vielä syyskuussa näyttely Pakkahuoneella ja lokakuussa Crusellissa.

Pakkahuoneen näyttelyn aiheena on moderni/abstrakti taide ja Crusellissa teeman on kaksi väriä.

Kirjaston näyttelyllä ei ole erityistä nimeä eikä aihetta, mutta toivomus oli, että ne liittyisivät kesään. Kukin taiteilija on saanut itsenäisesti sen mukaan valita näytille tuomansa teoksen tai teokset.


Näyttelyssä ovat mukana Markus Kotiranta, Elisa Haapasalo (2 työtä), Maija Salmela, Tiina Kuuskoski (2), Marja-Liisa Malkaniemi, Arja Lunden (2), Hannele Salmela (2), Aimo Kalenius, Tuija Näsi (2), Raimo Lakso, Jaana Jalonen, Mika Reinholm, Jorma Perhe ja Aki Varjo (2).

Näyttely on esillä heinäkuun loppuun asti ja siihen voi tutustua kirjaston aukioloaikoina eli maanantaista perjantaihin kello 10-19.

Artikkelikuva: Vasemmalla Tiina Kuuskosken maalaus, keskellä Marja-Liisa Malkaniemen teos ja oikella kaksi Arja Lundenin työtä.