Lasten Soundi Leijonapuistossa maanantaina

Kolmatta kertaa järjestettävä Lasten Soundi -konsertti kutsuu lapsiperheet tällä kertaa Leijonapuistoon. Aikaisemmista vuosista poiketen tapahtuma on maksuton.

Leijonapuiston itäisen päädyn nurmialue avautuu piknik-vieraille. Ohjelmassa tulee olemaan Musiikkituvan paukepiiri, MLL Uudenkaupungin paikallisyhdistyksen järjestämää askartelua, sormivärimaalausta, käpylehmien tekemistä, sekä lastenmusiikkia house-bändin tahdittamana.

Bändissä ovat mukana Päivi Kurkilahti, Leena Kallonen, Mari Hjerppe, Jari Jalonen ja Tommi Aaltonen. Myös Myllymuori on tulossa paikanpäälle tekemään lapsille kasvomaalauksia.


Omien retkieväiden lisäksi tapahtumassa on mahdollista nauttia puffetin antimia. Tilaisuus on suunnattu koko perheelle vauvasta vaariin.

Tapahtuman ovat mahdollistaneet Uudenkaupungin kaupunki, Sateenkaari Koto, Remeo, sekä MLL Uudenkaupungin paikallisyhdistys. Konsertissa ei järjestetä lastenhoitoa.

Lasten Soundi ei ihan pientä vesisadetta säikähdä, säätilan kehitystä kuitenkin seurataan ja mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Facebookin tapahtuma-sivulla, joka löytyy tästä.

Erityiset kiitokset tapahtuman järjestelyistä Petri Hatakalle Uudenkaupungin kulttuuripalveluihin, sekä Jukka-Pekka Hyytiälle, joka Lasten Soundin aikanaan ideoi.