Kalannissa tapahtuu perjantaina

Perjantaina 19.7.2019 Männäisten tori saa vieraakseen Crusell-viikon ja Jazzkukko-festivaalin järjestäjät. Jazzkukko-tapahtuman isä kitaristi Kari Antila ja kulttuurikoordinaattori Petri Hatakka Crusell-viikolta esittelevät omien tapahtumiensa ohjelmaa. Torilla on myös myytävänä molempien tapahtumien lippuja ja oheistuotteita.

Lisäksi Mattilan talonpoikaiskodissa Kalannin Tammiston kylässä rakennetaan perinteistä riukuaitaa klo 13.00 eteenpäin. Aidan tekemistä voi tulla seuraamaan ja sen rakentamiseen voi halutessaan myös osallistua. Samasta pihapiiristä löytyy runsas kokoelma talonpoikaisantiikkia – muun muassa huonekaluja työkaluja ja tekstiilejä, joihin kannattaa tutustua.


Männäisten tori on avoinna perjantaisin klo 16.00 – 19.00. Normaalin torimyynnin lisäksi torilla on Golfravintolan katukeittiö, kahvila ja huutokauppa.

Tämänkin perjantain huutokaupan tuottoa lahjoitetaan vielä Kalannin Vanhainkodille. Huutokauppaan voi kuka tahansa lahjoittaa käyttökelpoista, ehjää ja puhdasta käyttötavaraa, muttei vaatteita. Tavaraa otetaan vastaan klo 15 alkaen torilla. Tavaran vastaanottaja päättää, mitä huutokauppaan otetaan. Huutokauppa alkaa noin klo 18.00.


Toritapahtuman järjestää Männäisten tori ry, joka on perustettu yhdessä eri toimijoiden kanssa Kalannin toritoiminnan kehittämistä varten.

Myynti- ja kirppispaikkojen varaukset:

Männäisten tori ry, Terttu Lundelin, puh. 0500 717 150 tai terttu.lundelin@uusikaupunki.fi

Lisätietoja:

Männäisten tori ry, Teija Leino, puh. 050 5688 710, teija.leino@itello.fi