Valmet Automotive avaa nettikaupan brändituotteilleen

Valmet Automotive on avannut internetissä verkkokaupan brändätyille Valmet Automotive -tuotteille. Tarjolla on huolella valittu, laadukas kokoelma Valmet Automotiven brändäämää vaatetusta sekä erilaisia oheistuotteita. Verkkokaupan tarjontaa laajennetaan ja muokataan jatkossa kysynnän ja sesonkien mukaisesti.

Valmet Automotivelle tulee toistuvasti kyselyjä mahdollisuudesta hankkia omaan käyttöön yritystuotteita, joita Valmet Automotive on valmistanut joko henkilöstölleen tai joita on ollut esillä erilaisissa tilaisuuksissa. Verkkokauppa tuo nyt Valmet Automotiven yritystuotteet kaikkien kuluttajien saataville.


– Valmet Automotive on vahva brändi Suomessa ja maailmalla. Verkkokauppa vahvistaa yrityksemme tunnettuutta ja positiivista mielikuvaa, ja samalla se tuotteiden myyntipaikkana hyödyntää jo olemassa olevaa Valmet Automotive -brändiä, kertoo Valmet Automotiven liiketoiminnan kehitysjohtaja Christian Kleinhans.

Verkkokauppa panostaa tuotevalikoimaan, helppoon käytettävyyteen ja tietoturvaan. Verkkokaupan teknisestä toteutuksesta vastaa verkkokauppoihin erikoistunut palveluntarjoaja. Valmet Automotiven verkkokauppa löytyy tästä.

Valmet Automotiven tiedote