UPK aloitti syyskierroksen kotivoitolla

UPK aloitti jalkapallon vitosdivarin syyskauden 2-0 voitolla RaiFusta. Tauolla UPK johti 1-0, mutta oli toisella puoliajalla ajoittain altavastaajana. Puolustus kuitenkin toimi, maali pysyi puhtaana ja pelin viimeisenä tapahtuma UPK onnistui toisen maalin teossa.

UPK hävisi kevätkierroksen avauspelissä huhtikuussa Raisiossa 2-0, joten velat tuli kuitattua.

Avausjakso oli UPK hallintaa. Raisiolaiset saivat vain yhden pahemman laukauksen kohti UPK:n maalia, muut hyökkäykset katkottiin hyvin.

UPK avausmaali syntyi keskikentän parin nopean siirron kautta. Valtteri Salin pääsi vapaasti oikealla laidalla, keskitti maalille ja Vesa Salin pukkasi nätisti maalivahdin yli takanurkkaan.

UPK loi muutaman muunkin hyvän paikan, mutta viimeistely-yritykset olivat vaisuja tai epätarkkoja.


Toisella jaksolla peli oli tasaisempaan ja kummallakin oli painostuskautensa. RaiFu loi huomattavasti enemmän laukaisupaikkoja kuin avausjaksolla, mutta suurin osa laukauksista painui ohi maalin.

UPK pääsi useammankin kerran nokitusten RaiFun maalivahdin kanssa, mutta maalivahti torjui hyvin. Pari kutia kimpoili maalivahdista lievästi tolpan ohi.

Lopussa vieraat yrittivät tasoitusta riskillä ja UPK sai vastaiskusta muutaman nopean, mutta ei maalia. Peli näytti jo päättyvän 1-0, mutta viime hetkillä UPK loi tilanteen ja keskityspallossa Vesa Salin voitti puolustajansa 100-0 ja pukkasi toisen osumansa.


UPK pelaa ensi viikolla vieraspelin Loimaalla ja 14.8 taas Pallokentällä, vastaan tulee sarjakakkonen Kuuvuoren Laaki Turusta.


Henri Veijanen pääsi toisella jaksolla pari kertaa namupaikkaan, mutta RaiFun maalivahdin hyvät vastaantulot estivät maalin synnyn.