UPK:n naisille niukka voitto Raumalla

UPK:n naiset aloittivat jalkapallon 8v8-sarjan yläsarjan eilen Raumalla. Ottelu FC Rauman naisia vastaan oli tasainen ja päättyi UPK:n niukkaan voittoon numeroin 1-0.

Ottelun ainoan maalin teki avausjakson 12. minuutilla UPK:n Linda Jefimoff. UPK:n vahvuutena kevään sarjassa oli tiukka puolustuspeli ja se toimi Raumallakin pelin loppuun asti ja toi tärkeät kolme pistettä.

Yläsarjaan selvisi kevätsarjan kolmesta lohkosta kustakin kaksi parasta, jotka pelaavat syksyn aikana kaksinkertaisen sarjan.

Yläsarjan toisessa pelissä Salon Wilpas on kukistanut UPK:n lohkossa kakkoseksi sijoittuneen turkulaisen AFC Campuksen numeroin 2-0.

Yläsarjan kaksi muuta joukkuetta ovat Lauttakylä ja Salon Pallo, ne kohtaavat sunnuntaina.


UPK pelaa seuraavaksi Lauttakylässä 12.8 ja yläsarjan ensimmäinen kotiottelu on SalPaa vastaan Sorvakon urheilukentällä kello 19.

Alalohkossa syksyn pelaava KaPan naisjoukkue aloittaa pelit tauon jälkeen ensi tiistaina 6.8 Sorvakossa kello 20:15 Naantalin VG-62:ta vastaan. KaPan seuraava peli 12.8 on Pallokentällä kello 19, vastustajaksi saapuu TuPy Turusta.


Artikkelikuva: Linda Jefimoff oli kevätsarjan maalitilaston ykkönen ja hän teki myös yläsarjan avauksessa Raumalla maalin.