Korihait aloittaa sarjakauden Tampereella

Korisliigan kauden 2019-2020 otteluohjelma on julkaistu. Ensimmäiset runkosarjan ottelut pelataan syyskuun lopulla, runkosarja päättyy 7.4 ja mestari on selvillä viimeistään 25.5.

Korihait aloittaa liigapelit Tampereen Pyynikin palloiluhallissa Pyrintöä vastaan lauantaina 28.9 eli täsmälleen saman päivänä jolloin jalkapallokausi päättyy UPK:n osalta.

Ensimmäisen kotiottelunsa Korihait pelaa keskiviikkona 2.10, vastustaja on Kobrat Lapualta ja kolme päivää myöhemmin lauantaina Pohitulliin saapuu Ura Basket.

Kauden ottelupäivät ovat edellisiltä kaudelta tutut, eli viikolla pelataan keskiviikkona, viikonlopun pelit ovat suurelta osin lauantaina, mutta jokunen peli pelataan perjantaina ja sunnuntaina.


Korihaiden otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan seuran sivuilta eli tästä ja liigan koko ohjelma Korisliigan sivulta eli tästä.

Tulevan kauden osalta infoa yksittäisistä lipuista ja kausikorteista ei ole vielä julkaistu.

Sopimuksia Korihailla on tällä hetkellä kymmenen pelaajan kanssa, mutta ainakin korin alle odotellaan vielä isoa miestä.

Sopimus on solmittu Elias Lahdensuun, Henri Ventoniemen, Miikka Marttisen, Elias Eerikinharjun, Valtteri Leinon, Luke Meiklen, Tommi Lehtosen, Eemil Wahlbäckin, Casey Bensonin ja Anton Cookin kanssa.

Viime kaudesta joukkue uusiutuu siis lähes täydellisesti, sillä kymmeniköstä vain Miikka Marttinen pelasi viime kaudella Korihaissa säännöllisesti, 34 ottelussa keskimäärin 15 minuuttia.

Myös valmennus vaihtuu, sillä uutena päävalmentaja tulee hääräämään espanjalainen Jordi Juste. Voi siis sanoa, että uuteen kauteen lähdetään puhtaalta pöydältä.


Artikkelikuva: Korihaiden uudistuneen joukkueen tulevan kauden ensimmäinen tosikoitos on Tampereen Pyrintöä vastaan Pyynikillä.