Naisfutareille tappioita

KaPan ja UPK:n naisjoukkueiden pistepussi ei viime peleissä ole saanut täydennystä. KaPan naiset ovat hävinneet kaksi peliä tekemättä maaliakaan ja UPK:n naiset kärsivät maanantaina kauden ensimmäisen tappionsa.

KaPan naiset aloittivat syyskauden jo viime viikolla. Avauspelissä vierasjoukkue VG-62 Naantalista haki pisteet puhtaalla 3-0 voitolla.

Maanantaina syksyn toisessa kotipelissä TuPy oli vieläkin tehokkaampi vieras ja teki yhteensä kymmenen maalia, KaPa ei saanut kuparista rikki.

KaPan pelit jatkuvat 18. päivä vieraspelillä KyPSiä vastaan ja 21. päivä niinikään vieraissa RaiFua vastaan.


UPK:n naiset aloittivat syksyn sarjan vierasvoitolla Raumalla mutta maanantaina toisessa vieraspelissä Huittisissa tuli kauden ensimmäinen tappio lukemin 3-1.

Peli alkoi kyllä hyvin ja Linda Jefimoff vei UPK:n johtoon seitsemännellä minuutilla, mutta kotijoukkue Lauttakylän Luja tasoitti 15. minuutilla ja pari minuuttia myöhemmin teki johtomaalin, joka jäi myös pelin voittomaaliksi.

Toisella jaksolla kotijoukkue kesti UPK:n yritykset ja sinetöi voittonsa viitisen minuuttia ennen loppua.

UPK pelaa perjantaina Sorvakossa kello 19 salolaista SalPaa vastaan ja ensi viikon keskiviikkona Turussa AFC Campusta vastaan. SalPa on pelannut vasta yhden pelin ja voittanut sen, Campuksella on takanaan kaksi tappiota.


Artikkelikuva KaPan ja TuPy kesäkuisesta kohtaamisesta.