Perjantai-illan toivotut -konsertti 13.9 Crusellissa

Perjantaina 13.9. klo 19.00 kuullaan Crusellissa nostalginen ”Perjantai-illan toivotut”-konsertti, jossa Mari Palo ja Hannu Lehtonen tulkitsevat ikivihreitä ja nostalgisia kappaleita eri vuosikymmeniltä.

Säestäjänä toimii Seppo Hovi, joka myös tarinoi kustakin laulusta omaan hersyvään tyyliinsä. Konsertti mukailee suosittua ´”Lauantai-illan toivotut” radio-ohjelmaa, joka kerää edelleen eri-ikäisiä kuulijoita vastaanottimien ääreen.


Mari Palo on konsertoinut useimpien suomalaisorkestereiden solistina mm. Esa-Pekka Salosen, Leif Segerstamin, Mikko Franckin ja Juha Kankaan johdolla. Kotimaan lisäksi Palo on konsertoinut Tanskassa, Ranskassa, Belgiassa, Japanissa, Unkarissa, Englannissa, Yhdysvalloissa sekä orkesterin solistina että liedlaulajana.

Vuodesta 1999 Palo on vieraillut säännöllisesti Suomen Kansallisoopperassa. Hän on esiintynyt myös Norjan kansallisoopperassa, Savonlinnan oopperajuhlilla, Vaasan Oopperassa, Kuopion oopperassa sekä Lahden kaupunginteatterissa.


Hurmaavaääninen Hannu Lehtonen on lukuisilla konserttikiertueillaan laulanut itsensä suomalaisten sydämiin. Konserttilavojen suosikkibaritonin monipuolisesta ohjelmistosta jokainen kuulija löytää itselleen ne rakkaimmat sävelmät.


Seppo Hovin tie musiikin ammattilaiseksi alkoi Sibelius-Akatemian nuoriso-osastolta. Dannyn, Kirkan ja Katri-Helenan säestysbändien sekä opettajavuosien jälkeen hän jäi freelanceriksi. Televisio teki persoonan tutuksi mm. Seppo Hovin seurassa sekä Bumtsibum-ohjelmien myötä ja niistä tuli palkintoina myös useita Venloja sekä Koura-kunniakirja.

Hovi on työskennellyt paljon eri laulajien kanssa viihteellisten konserttien pianisti-juontajana tai orkesterin johtajana. Hänet on nimetty Vuoden puhujaksi ja Muusikkojen liitto ry on myöntänyt hänelle tunnustuspalkinnon. Jazzpiirit ovat nimenneet hänet Suomen Jazzlegendaksi numero 24.

Vuonna 2012 Seppo Hoville myönnettiin musiikkineuvoksen arvonimi.


Lippuja konserttiin ovelta tuntia ennen konsertin alkua, ja ennakkoon Palvelupiste Passarista, tai lippu.fi-verkkokaupasta.


Kulttuuritoimen tiedote