UPK:n hyvä alku riitti pisteisiin

UPK:n eilinen peli Liedossa päättyi niukkaan maalin voittoon. UPK karkasi kotijoukkue FC NuoTeePeeltä avausjaksolla 2-0 johtoon ja toisella teki vartin jälkeen jo 3-0. Kotijoukkueen kiri toi sen lopussa maalin päähän, mutta ei lähemmäs ja niin sarjapisteet kirjattiin UPK:n riville.

Avausmaalin teki UPK:n Patho Csaba reilun puolen tunnin kohdalla, Vesa Salin osui viitisen minuuttia myöhemmin.

Toisella jaksolla Patho Csaba viimeisteli tunnin pelin jälkeen illan toisen maalinsa. Kotijoukkue kavensi hetkeä myöhemmin ja vajaa kymmenen minuuttia ennen loppu teki toisen, mutta UPK piti kotijoukkueen loppuhetkillä aisoissa.


UPK:n sarjasijoitus on edelleen kolmas, mutta ennen ottelua vain pisteen perässä ollut FC NuoTeePee tipahti neljän pisteen päähän ja UPK:n pahin uhkaaja onkin nyt kaksi pistettä perässä oleva TPK.

Lohkon kärjessä, ja jo käytännössä sarjanousun varmistaneena, on FC Lieto, joka on kakkosena olevaa KuuLaa 13 pistettä edellä. UPK on KuuLasta pisteen perässä.

UPK matkaa seuraavaankin peliin Lietoon, jossa 14. päivä odottaa sarjakärki FC Lieto. Sen jälkeen UPK:lla on vielä kotiottelu 18.9 ja vieraspeli 28.9.


Artikkelikuva: Patho Csaba teki kaksi maalia Liedossa UPK:n voittaessa FC NuoTeePeen 3-2. Kuva kesän UPK-Lieto-ottelusta.