Korihaille selvä voitto harjoituspelissä

Korihaiden lähes kokonaan uudistunut joukkue esittäytyi tänään Pohitullissa harjoitusottelussa. Peli amerikkalaista GTA -joukkuetta vastaan oli vauhdikas, mutta virheiden sävyttämä. Positiivista oli tasaisen alun jälkeen rutistettu selkeä kotivoitto lukemin 101-70.

Varsinkin pelin alkuvaiheessa tuli useaan kertaan mieleen, että onko hyökkäysaika puolitettu, sillä ratkaisuyrityksiä tehtiin molemmin puolin nopeasti eikä peli paljoa rauhoittunut toisellakaan puoliajalla.

Johan Kotavuo ja valmentaja Jordi Juste pitivät taktiikkapalaverin, hieman näyttää miehillä olevan kaarroksen suunnasta erimielisyyksiä.

Korihaiden valmentaja Jordi Juste peluutti jo tässä vaiheessa harvinaisen laajaa joukkuetta tasaisesti ja vain muutamalle pelaajalle kertyi yli 20 minuuttia parkettiaikaa.

Vauhti pelissä riitti, sillä vastustajakin tuntui olevan vielä rakennusvaiheessa. Jonkinlaista joukkuepeliä yritettiin, mutta kun joukkuetreenien määrä on vielä laskettavissa kahden käden sormilla, niin aina eivät ajatukset ja ajoitukset osuneet kohdilleen.


Heittoja Korihait sai aikaan lähes 90, kakkoset osuivat 59 prosenttisesti, mutta 33 kolmosyrityksestä osui vain kuusi. Menetyksiä kirjattiin 16, vastustajalle 25.

Jos Korihaiden heitto haki vielä kohdettaan, niin vastustajalla ei mennyt niinkään hyvin. Levypalloja pelissä olikin tarjolla yli sata, joista Korihait nappasi 62.

Jos peliminuutit jakautuivat tasaisesti, niin jakautuivat myös pisteet. Elias Lahdensuu ja Luke Meikle tekivät kumpikin 15 pistettä, levypalloja kaapi eniten Henri Ventoniemi, 11 kappaletta. Tehotilaston ykkönen oli Elias Eerikinharju, plusmiinus-tilaston Ventoniemi.

Vaihtopenkin päässä, paikassa jossa yleensä on kakkosvalmentaja, istui Jarno Nikula.


Artikkelikuva: Puolustamassa Korihaiden Tommi Lehtonen (vas.), Vesa Heinonen (34), Aku Haikonen ja Luke Meikle (30).