Neljän rattijuopon sunnuntai

Sunnuntaina kello 05.19 poliisi totesi törkeän rattijuopumuksen ja liikennerikkomuksen Jalavatiellä.

Poliisipartio sai ilmoituksen, että henkilöauto oli törmännyt puuhun yrittäessään lähteä liikkeelle Jalavatien parkkipaikalta. Partio tapasi paikalta käynnissä olevan henkilöauton jonka etukulma oli rutussa.

Kuljettajan paikalla istunut uusikaupunkilaisnainen puhalsi 2.46 promillea. Nainen toimitettiin verikokeisiin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Naisen ajokortti otettiin poliisin haltuun.


Sunnuntaina kello 09.55 polisi totesi rattijuopumuksen myös Hiuntiellä.

Henkilöautoa kuljettanut turkulaisnainen puhalsi 0.31 mg/l. Nainen vietiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.25 mg/l. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Edelleen sunnuntaina kello 11.03 jäi poliisin haaviin rattijuoppo Blasieholmankadulla.

Henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies puhalsi 0.26 mg/l. Mies vietiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.26 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.


Ja edelleen sunnuntaina kello 17.29 rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta Puotilantiellä.

Henkilöautoa kuljettanut turkulaismies puhalsi 0 promillea, mutta huumausaineen pikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autosta löytyi lisäksi vähäinen määrä huumausainetta.