Demotila saa kalusteita

Menossa olevaan sihy-hankkeeseen eli sivistys- ja hyvinvointikeskuksen suunnitteluun liittyen on vuokrattu demotila, jossa tulevia ratkaisuja eli kalusteita ja muuta tilojen sisustusta voidaan testata ennen lopullisten sisustusratkaisujen tekoa.

Demotila sijaitsee Pohjoistullikadulla, VSP:n rakennuksessa, jossa aikanaan toimi puhelinkeskus ja sen jälkeen Vakka-Suomen Panimo. Tila on noin 500 neliötä.

Demotilan kalustamisen ja varustamisen suunnittelu aloitettiin keväällä yhteydenotolla kalustetoimittajiin, jotka tekivät oman suunnitelmansa demotilan kalustamisesta. Sen jälkeen toimittajille lähetettiin varsinaiset tarjouspyynnöt.


Tekninen johtaja Jari Nikkari on viime viikolla tehnyt varsinaiset hankintapäätökset usealta toimittajalta.

Iskulta tehdään 6400 euron varustehankinta ja 8920 euron kalustehankinta, Kinnarpsilta 8124 euron varustehankinnat ja 7532 euron kalustehankinnat, Lekolarilta 17 170 euron kalustehankinta ja Martelalta 7636 euron kalustehankinta, yhteensä siis reilut 55 000 euroa.

Kalusteisiin kuuluu erilaisia tuoleja, pöytiä, sermejä, tussitauluja ja hieman erikoisempiakin kalusteita, kuten beatbox-katsomo.

Lisäksi leasingilla hankitaan Naava-viherseinä 259 euron kuukausihinnalla.


Artikkelikuvassa kaksi Martelan Beatbox-katsomoa.