UPK:n naisille kotitasapeli

UPK:n naiset kohtasivat tänään Pohitullin kentällä yläsarjan ottelussa Lauttakylän Lujan, joka oli kotonaan voittanut 3-1. Tänään ei paremmuus selvinnyt, vaan pisteet jaettiin 1-1 tuloksella.

UPK pääsi avausjaksolla pelaamaan myötätuuleen ja avaus olikin hyvä. Anni Uussaari teki maalin jo kolmannella minuutilla.

UPK:lla oli jakson aikana muutama muukin hyvä paikka, mutta usein myötätuuli vei avaukset ja syötöt keinonurmella liian pitkälle. Puolustus UPK:lla toimi hyvin eivätkä vieraat saaneet kuin muutaman vaarallisen paikan.


Toisella jaksolla peli avautui enemmän ja pahoja tilanteita nähtiin kummallakin maalilla. Jakson ainoa maali merkittiin vieraille. Lujan hyökkääjä onnistui rangaistusalueella huijaamaan kaksi UPK:n puolustajaa eikä maalivahti Riina-Mari Ketola ehtinyt ylänurkkaan suuntautuneen kovan vedon eteen.

UPK eteni hyvillä lyhytsyötöillä ja myös laitojen kautta tulleet keskitykset olivat vaarallisia. UPK loi useankin hyvän paikan, mutta paras yritys kilpistyi maalivahdin käsien kautta ylärimaan.

UPK:n pitäisi huomenna pelata Salossa kärkijoukkue SalPaa vastaan, mutta loukkaantumissuma on sitä luokkaa, että joukkueen kokoon saaminen on vaikeaa.

Jäljellä on sen jälkeen vielä kaksi peliä, 20.9 Pohitullin kentällä kotiottelu kello 19 turkulaista AFC Campusta vastaan ja sarjan päätöspeli 2.10 Salossa Wilpasta vastaan.


Artikkelikuva: Vieraiden hyökkäystä pysäyttämässä UPK:n Emmi Dahlberg (9) ja Venla Aitta (20).