Fake vierailee Crusellissa

Teatteriyhdistys Fake Raumalta jatkaa Uudenkaupungin Teatterin kanssa menestyksekästä vierailutoimintaa ja nyt vuorossa on musiikkinäytelmä Matin ja Tepon hittien tahdissa: Kaiken takana on nainen, jota esitettiin kesällä Sieravuoren kesäteatterissa.

Kulttuurikeskus Crusellissa on sunnuntaina 27.10. kaksi esitystä, klo 14. ja klo 18. Lipunmyynti teatterin toimistosta tai lippu.fistä.


Kaiken takana on nainen, parisuhdekomedia miehisyydestä, naiseudesta ja siitä suhteesta. Eino Hapon rutiinien täyttämä päivä saa ikävän käänteen, kun kyllästynyt vaimo päättää heittää miehensä pihalle. Huonot uutiset seuraavat toisiaan ja työpaikkakin lähtee alta.

Näistä tapahtumista saa alkusysäyksensä sekä miehen, että naisen tutkimusmatka omaan elämään. Synkästä alkutilanteesta huolimatta kyseessä on komedia, johon lisäväriä tuovat keskushenkilöiden anopit ja värikäs ystäväjoukko. Muureja rakennetaan ja niitä myös kaadetaan! ”Kaiken takana on nainen, joka ihanasti rakastaa!”


Ohjaus on Lauri Ketosen. Koreografia Hanna-Riikka Nordman. Teksti: Eppu Nuotio – Tiina Brännare. Orkesterina The Stonewalls. Puvustus: Kaisu Rytisalo

Lavalla nähdään: Aki Mäki, Susanna Pihlaja, Enni Toivonen, Markus Vatka, Kalle Klotz, Sari Suominen, Eija Koivunen, Mari Viljanen, Hermanni Jakonen, Artturi Valavuo, Iiris Karikytö, Sofia Martens.

Artikkelikuvan on ottanut Elmeri Elo.