UJK:n naisille murskavoitto

UJK naiskiekkoilijat pääsivät kauden toisessa kotipelissään selvästi helpommalla kuin viikon takaisessa avauksessa. Tänään illansuussa pelatussa kamppailussa vierasjoukkue Loimaan Rockets taipui jo avauserässä 4-0 ja kun UJK teki toisessa kolme lisää, oli peli selvä.

Avauserässä UJK:ta avittivat vieraiden saamat kaksi jäähyä, jotka molemmat UJK onnistui hyödyntämään. Ensimmäinen kymmenen minuuttia mentiin ilman maaleja, mutta sitten UJK köysi jyvän.

Avausmaalin teki tasakentällisin Emmi Metsä-Tokila, toisen ylivoimalla Nea Aitta, kolmannen tasakentällisin Siiri Seppälä ja erän päätösnumerot ylivoimalla Karoliina Lindroth.

UJK ei avauserässä jäähylle joutunut ja maalivahtien torjunnat erässä olivat UJK:lle 14-7.


Toisessa erässä UJK otti aluksi kaksi jäähyä, mutta kesti ne ja jopa hyödynsi jälkimmäisen alivoimamaalilla, jonka teki Karoliina Lindroth.

Erän puolessa välissä UJK pääsi ylivoimalle, mutta ei nyt onnistunut, sen sijaan erän lopulla Saara Kotiranta vei UJK:n 6-0 johtoon ja kolmannen kerran osunut Karoliina Lindroth kasvatti johdon jo seitsemään maaliin.

Toisessa erässä maalivahtien torjunnat olivat lähes tasoissa.

Pelin ratkettua ei päätöserässä enää riittänyt virtaa maalien tekemiseen. UJK pääsi hetkeksi jopa kahden pelaajan ylivoimalle ja vieraatkin saivat kokeilla ylivoimapeliä, mutta parhaat paukut oli kulutettu alkuerissä.


UJK:n maalissa Annika Rivasto torjui 18 laukausta, kollega toisessa päässä 33. Karoliina Lindrothille kolmen maalin lisäksi yksi syöttöpiste, Siiri Seppälä merkkautti tehot 1+2, Emmi Metsä-Tokila 1+1 ja Saara Siivonen 0+2, maali Nea Aitalle ja Saara Kotirannalle, syöttöpiste Emme Erärannalle ja Ida Grönroosille.

UJK naisten kausi jatkuu heti huomenna vieraspelillä Salossa kello 16.


Artikkelikuva: Karoliina Lindroth teki kolme maalia ja syötti yhden UJK selvässä 7-0 voitossa Loimaan Rocketsista.