Rubiini tarjoaa kauneudenhoitopalvelut saman katon alla

Kauneushuone Rubiini avautuu lauantaina Hakametsässä, entisissä päivittäistavarakaupan tiloissa. Yrityksen takana on Sandra Roosimaa, joka on pitänyt Uudessakaupungissa jo kauan Alissa-nimistä kauneushoitolaa.

– Aloitin Alisellakadulla ihan yksin kolmisen vuotta sitten ja sitten siirryin Aquariuksen alakertaan, jossa mukaan tuli myös muita. Toiminta on koko ajan kasvanut ja tilat kävivät pieneksi, Sandra kertoo.

Sandran mies Vlad Pavlov on Hakametsässä pitänyt Bar 88:aa muutaman vuoden ja hän hankki myös koko kiinteistön itselleen. Alunperin ajatuksen oli laajentaa baaria, mutta sitten suunnitelmat muuttuivat.

Kaupan tiloihin rakennettiin kirpputori ja kaupan takahuoneisiin saatiin tehtyä isommat tilat Sandran liiketoiminnalle. Samassa yhteydessä hän muutti yrityksen nimen.


– Nyt käytössä on neljä työhuonetta ja kaksi parturipaikkaa. Itse olen ripsiteknikko ja teen täällä alan töitä. Lisäksi koulutan erään tuotemerkin aluekouluttajana uusi ihmisiä alalle.

Rubiinissa toimii Sandran lisäksi jalkahoitaja, kynsiteknikko ja toinen ripsiteknikko. Tiloissa on myös kaksi vuokratuolia parturille, mutta niihin ei ole vielä löytynyt tulijoita.

– Rubiini tarjoaa nyt samassa paikassa kaikki kauneudenhoitopalvelut ja kun parturi-kampaaja saadaan niin esimerkiksi morsian saa samasta paikasta kaiken, mitä häitä varten tarvitaan.

Rubiini avautuu virallisesti lauantaina, vaikka ensimmäiset asiakkaat otetaan vastaan jo ennen. Lokakuussa on myös monenmoisia avajaistarjouksia.

– Lauantaina voi tulla paikalle kello 10-15, mutta jatkossa palvelut toimivat aikavarauksella. Numerot löytyvät Rubiinin fb-sivulta eli tästä. Yrityksen osoite on Saarnitie 2 ja käynti Rubiiniin tapahtuu rakennuksen oikealta eli eteläreunalta.


Artikkelikuva: Kauneushuone Rubiinissa on neljä vastaanottohuonetta ja yhteistila kahdelle parturille.

Sandra Roosimaan Kauneushuone Alissa muuttuu uuden paikan myötä Rubiiniksi.