RJK:lle kotivoitto Raisiossa

RJK eli UJK:n RNK:n yhteinen B-tyttöjen joukkue nappasi tänään kotiottelussa Raisiossa täydet SM-sarjan pisteet Nokialta. Ottelu päättyi 8-5.

RJK:n avausmaalin teki reilun kahden minuutin pelin jälkeen Emmi Metsä-Tokila, mutta avauserän loppupuolella vierasjoukkue teki nopeaan tahtiin kaksi maalia ja voitti avauserän 2-1.

Toinen erä oli sitten pelin ratkaisu. RJK voitti sen 4-0 ja johti puolivälissä isolla tauolla 5-2. RJK oli kyllä hallinnut jo ensimmäistä erää ja saanut selvästi enemmän laukauksia kohti maalia, mutta vasta toisessa erässä löytyi laukauksiin oikea osoite ja teho.

Kolmas erä oli maaliton ja neljännen alussa RJK siirtyi jo 6-2 johtoon. Erän lopulla vieraat saivat hieman kiriä aikaiseksi ja tekivät kolme maalia, mutta RJK vastasi kahdella ja otti sarjassa toisen voiton.


RJK:n maaleista Enni Ojala, Emmi Metsä-Tokila ja Neea Männistö tekivät kaksi, Aino Usvala ja Helmi Silokivi yhden. Syöttöpisteitä Ojalalle ja Silokivelle kolme, Karoliina Lindrothille, Ida Luomalle, Emilia Jokiselle, Josefina Routille ja Männistölle yksi.

RJK:n pelit jatkuvat huomenna vierasottelulla Klaukkalassa Seiskoja vastaan ja keskiviikkona 9.10 on kotiottelu Raisiossa FoPS:aa vastaan.


Artikkelikuva: Emmi Metsä-Tokila teki kaksi maalia, kun RJK voitti Nokian ringeten B-tyttöjen SM-sarjan päivän ottelussa Raisiossa.