AV IM kaksi sekuntia ennen loppua toi UJK:lle pisteen

UJK:n avauspelissä neljä maalia iskenyt ketju Saarinen-Kaupinsalo-Aarras ei tämän päivän vierasottelussa Luvialla ollut kokoonpanossa ja se näkyi, maalinteko ei sujunut.

Puolustus ja maalivahtipeli kyllä toimi. Kotijoukkue LuKi hallitsi ja painosti ja laukoi, mutta Jarno Ruohola nappasi maalissa kiekot kiinni.

Paitsi yhtä. Kotijoukkue onnistui maalinteossa avauserän seitsemännellä minuutilla ylivoimalla noin 30 sekunnin pyörityksen jälkeen. UJK sai erässä kaksi kertaa yrittää omaa ylivoimapeliään, mutta se ei ollut yhtä tehokasta.

UJK laukoi avauserässä enemmän, mutta toinen erä oli kotijoukkueen hallinta. Maalivahtien torjunnat sen eduksi 22-10, mutta maaliin asti kiekko ei tietään löytänyt.


Päätöserässä UJK pääsi ylivoimalle, mutta parikymmentä sekuntia jäähyn alkamisesta kaksi UJK:n miestä pistettiin jäähylle ja UJK olikin alivoimalla. Mutta kesti.

Erän puolenväliin jälkeen UJK ylivoima ei tilannetta helpottanut, maalia ei syntynyt. Tilanne muuttui mielenkiintoiseksi, kun UJK:lle vihellettiin jäähy kaksi minuuttia ennen loppua ja erittäin mielenkiintoiseksi, kun UJK otti aikalisän minuutti ennen loppua ja Jarno Ruohola loikkasi vaihtoaitioon kun tilanne antoi myöten.

Uhkapeli toimi ja kaksi sekuntia ennen summeria Kasperi Hirvasoja tasoitti pelin Arttu Sihvon syötöstä. Molemmat ovat yhteistyökumppani Jyskeen junioreita.


Rangaistusminuutit menivät pelissä tasan 10, mutta maalivahtien torjunnat eivät. Jarno Ruoholalla merkittiin peräti 60 torjuntaa, joista 28 päätöserässä, LuKin maalivahdille 34.

UJK:n seuraava peli on tulevana perjantaina kello 18:30, vastustajaksi saapuu ParSport Paraisilta.


Artikkelikuva: 60 laukausta torjuneen Jarno Ruoholan hanskakäsi toimi Luviallakin, kuva viikon takaisesta KJK-ottelusta.