UPK:n T15-tytöt myös piirin ykkönen

UPK:n T13-tytöt voittivat oman sarjansa (ukinytin juttu tässä), mutta ei ollut ainoa UPK:n tyttöjoukkue, joka menestyi alueen sarjoissa erinomaisesti. Myös UPK alueen liigassa pelanneet T15-tytöt voittivat oman syyssarjansa.

Kevätsarjassa UPK jäi vielä kakkoseksi, tosin tasapistein sarjan voittaneen MaPSin kanssa. Kumpikin joukkue voitti kymmenestä ottelustaan seitsemän ja pelasi yhden tasan. UPK:n maaliero oli parempi, mutta keskinäisten ottelujen perusteella MaPS voitti.

MaPS voitti keskinäisen ottelun kotonaan 3-0, UPK kotonaan 1-0.


Syyssarjassa osat vaihtuivat. Tosin MaPS voitti edelleen kotonaan, nyt lukemin 2-1, mutta UPK oli kotonaan selvästi parempi lukemin 3-0. Lisäksi MaPS menetti pisteitä joutuessaan tyytymään tasapeliin Halikon kanssa, joten UPK voitti syyssarjan lopulta kahdella pisteellä.

Kevätsarjassa joukkueita oli mukana kuusi, mutta syyssarjaan lähti mukaan enää neljä joukkuetta. UPK voitti KSF:n kotonaan 6-0, MaPSsin siis 3-0 ja Halikon 4-1, vieraissa UPK voitti Halikon 2-0 ja KSF:n 3-1 ja hävisi MaPSille 2-1.


UPK teki kevät- ja syyssarjassa yhteensä 47 maalia ja päästi 15 maalia. Sarjan maalipörssissä UPK:n tytöt Miila Kirjasuo ja Katarina Maikola nappasivat kaksoisvoiton, Miila osui 11 kertaa, Katarina yhdeksän. Tessa Kiiski teki kuusi maalia, Petra Suominen viisi, Henrika Maikola, Siiri Nousiainen ja Emmi Dahlberg kolme, Sofia Siivonen kaksi, Oosa Runola, Siiri Kotiranta, Pihla Suominen, Taru Salo ja Ronja Mäkinen yhden.

Artikkelikuva: UPK:n ja MaPSin T15-tytöt kävivät tiukan kisan ikäluokan liigan voitosta. Kisa päättyi UPK:n voitoksi. Artikkelikuva toukokuun kohtaamisesta Pallokentällä.